Plaje Creta Chania |Vacanta Chania |Sejur de vis Grecia |Sejur Chania

Plaje Creta Chania. Top 10 cele mai bune plaje din Creta Chania

Vacanta Creta Chania se bucura de unele dintre cele mai frumoase plaje din lume. O vacanta in Chania incepe cu Plaje Creta Chania si se termina cu multa istorie.

Plaje Creta Chania

Plaje Creta Chania

Zona Chania abunda in plaje deosebit de frumoase, unele cu nisip fin unele cu pietricele, ape azurii si limpezi care le ofera iubitorilor de snorkeling si de activitatati nautice experiente de neuitat. Vacanta Chania isi atrage turistii in primul rand cu numeroase plaje bine organizate, dar si cu  destule plaje retrase, salbatice si golfuri micute pitoresti ideale pentru a te bucura de clipe de liniste, departe de toti si toate.

vacanta creta grecia

Vezi ofertele noastre de vacanta Creta, Grecia

Vezi Oferta Vacanta Creta Chania

Intinse pe o coasta insorita, plajele din Vacanta Chania sunt considerate ca fiind unele dintre cele mai frumoase plaje din intreaga Grecie. In Vacanta Chania se trece rapid de la linistea marii, in micile golfulete la imprejurimi exotice, cu vegetatie luxurianta, cu ape in culoare smaraldului si nisip foarte fin. Pe langa minunatele plaje Vacanta Chania, detine si unele din cele mai frumoase Obiective turistice Chania.

Indiferent daca esti in cautarea unei plaje populare sau un golf pustiu, salbatic ideal pentru nenumarate ore de inot, Vacanta Chania va va impresiona. Pregatiti-va sa va scufundati in apele cristaline ale marii, este o experienta unica.

Cauti un hotel bun? Citeste Top 15 cele mai bune hoteluri din Creta Chania sau Hoteluri All Inclusive Creta Chania.

Turistii din toata lumea si localnicii cunosc frumusetea apelor cristaline din Insula Creta. Plajele de aici se bucura de peisaje ademenitoare, existand plaje pentru toate gusturile, fie pentru familiile cu copii, fie pentru iubitorii de distractie si sporturi nautice, fie pentru cei care doresc liniste si nu o plaja cu multe facilitati, una salbatica.

Top cele mai bune plaje din Vacanta Creta Chania

Printre cele mai importante plaje din Vacanta Chania enumeram:

  • Plaja Balos reprezinta una din cele mai faimoase plaje din Vacanta Chania. Este un amestec frapant intre insulele exotice si atmosfera greceasca, toate plasate intr-un decor unic. De aici se poate admira insula Gramvoussa, cea care gazduieste un alt castel venetian. Plaja nu este organizata.
Photo Plaja Balos

Photo Plaja Balos

  • Plaja Elafonisi este o plaja protejata si se gaseste la 74 km de Chania. Si reprezinta de fapt o prelungire a uscatului in apa cristalina a marii. Reprezinta paradisul pe pamant, alcatuita din nisipul alb si insertii de pietricele roz si de apa de culoare turcoaz. Nu dispune de unitati de cazare, dar se poate campa in zona si exista cateva umbrelute si sezlonguri.
Photo Plaja Elafonisi

Photo Plaja Elafonisi

  • Plaja Falassarna este una din cele mai bune plaje din Vacanta Chania si se afla la o distanta de 58 km de Chania. Aceasta isi impresioneaza turistii cu nisipul sau fin auriu si prin ape turcoaz, incredibil de curate. Plaja este bine organizata cu umbrele si sezlonguri.
Photo Plaja Falassarna

Photo Plaja Falassarna

  • Pachia Ammos se gaseste la 80 km de Chania si este o plaja bine organizata. Este premiata cu Steagul Albastru pentru curatenie si pentru calitatea serviciilor oferite. Aceasta este alcatuita din nisip si se bucura de ape incredibil de cristaline.
Photo Pachia Ammos

Photo Pachia Ammos

  • Plaja Georgioupolis se afla la 38 km de Chania. Este o plaja ce detine o lungime de 9 km cu nisip fin. In partea estica se gasesc petice pustii ieale pentru momente de liniste. Este o plaja bine organizata si se pot practica sporturi nautice.

Cauti un restaurant bun? Avem pentru tine Top 10 restaurante recomandate Creta Chania

Plaje Vacanta Creta Chania

  • Plaja din Sfakia este situata in satul cu acelasi nume, este o plaja relative micuta acoperita cu pietris, scaldata de ape cristaline turcoaz si dotata cu sezlonguri si umbrele.
Photo Plaja din Sfakia

Photo Plaja din Sfakia

  • Plaja Souda se gaseste la 7 km de Chania. Aceasta este ideala pentru iubitorii de sesiuni lungi de inot si este dotata cu facilitati moderne, umbrele si sezlonguri. In lungul ei se gasesc cateva taverne grecesti cu preparate din peste.
  • Plaja Paleochora este preferata turistilor dornici de distractie si de sporturi nautice. Se pot practica sporturi precum: windsurfing si kite surfing. Este o plaja bine organizata cu sezlonguri, umbrelute si taverne grecesti.
  • Plaja Christi Akti este una din cele mai bune plaje din Vacanta Chania recomandata familiilor cu copii. Nisipul sau fin de culoare aurie si apa cristalina de o culoare orbitoare sunt principalele atuuri. Este o plaja bine organizata.
Photo Plaja Christi Akti

Photo Plaja Christi Akti

  • Plaja Agia Marina, aici se gasesc cele mai multe hoteluri din Vacanta Chania. Si se afla la 9 km de Chania. Este impartita in doua zone, partea de vest cu golfulete artificiale ideale pentru iubitorii sporturilor nautice si partea estica cu nisip fin si intrare lina in mare ideala pentru familiile cu copii.

Vacanta Creta Chania

Photo Plaja Agia Marina

Photo Plaja Agia Marina

  • Plaja Stavros este una din cele mai uimitoare plaje din Vacanta Chania. Aici s-au filmat numeroase scene din filmul “Zorba Grecul”. Se gasesc taverne, restaurante, cafenele.
Photo Plaja Stavros

Photo Plaja Stavros

  • Plaja Platanias se gaseste la 11 km de Chania si este una din alegerile de Top ale turistilor. Ofera facilitati moderne si numeroase restaurante, taverne, baruri pe plaja.
Photo Plaja Platanias

Photo Plaja Platanias

  • Plaja Gavdos se gaseste in partea de sud si este o plaja izolata, mai mult salbatica ideala pentru relaxare si inot.
  • Plaja Sougia se afla la 67 km de Chania. Peisajul este dominat de verdeata, plin de copaci. Este una din cele mai curate si verzi plaje din Vacanta Chania. Este o plaja bine organizata cu sezlonguri si umbrelute.
  • Plaja Gramvoussa se afla in partea de vest si este o plaja idilica. Este o plaja aglomerata in lunile de vara, este bine organizata si se poate ajunge fie cu barca fie cu masina.

Indiferent de plaja aleasa in Vacanta Chania, acestea sunt capabile sa ofere servicii de calitate si sunt extrem de frumoase. Intr-un sejur Chania de 7 – 8 zile incearca sa te relaxezi pe cat mai multe plaje, peisajele sunt de vis. Fie iti plac plajele salbatice, izolate, fie cele agglomerate cu facilitati diverse, Vacanta Chania iti ofera cate ceva din toate si este alegerea perfecta pentru vacanta de vara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.