Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Creta Chania |Vacanta Chania |Grecia

15 Cele mai bune hoteluri din Creta Chania

Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Creta Chania vine in ajutorul tau pentru a gasi cel mai bun hotel care conform cerintele tale.

Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Creta Chania

Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Creta Chania

Muntele, mare azurie, nisipul fin, plajele cu facilitati moderne sau plaje idilice, salbatice, vegetatia abundenta alcatuiesc peisaje mistice si de o frumusete aparte, alcatuiesc ceea ce numin Vacanta Creta Chania. Sejur Creta Chania ofera structuri de cazare clasificate cu 2, 3, 4, sau chiar 5 stele toate acestea pentru a putea satisface toate cerintele turistilor.

vacanta creta grecia

Vezi ofertele noastre de vacanta Creta, Grecia

Vezi Oferta Vacanta Creta Chania.

Ofertele de Vacanta Creta Chania 2019 incep inca din luna aprilie si continua pana in septembrie. In Creta Chania gasim hoteluri cu All Inclusive, Pensiune Completa, Demipensiune, Mic dejun. Citeste si despre Hoteluri All Inclusive Creta Chania.

Vacanta Creta ofera o multime de posibilitati de cazare turistilor, paleta hoteliera dispune de hoteluri de 5 stele, cu spa si servicii all inclusive, dar si de locatii de inchiriat integral, respectiv vilele sau pensiunile existente.

Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Creta Chania

Cele mai importante 15 de hoteluri din Sejur Chania sunt:

 1. Hotel Domes Noruz Chania – Autograph Collection

Hotelul se afla la 200 metrii de plaja si dispune de restaurant, baruri, piscine (exterioare, interioara), centru spa si wellness, sala de fitness, tratamente de infrumusetare. Ofera internet Wi-Fi, activitati de divertisment, activitati nautice, terasa, parcare privata.

Photo Hotel Domes Noruz Chania - Autograph Collection

Photo Hotel Domes Noruz Chania – Autograph Collection

 1. Hotel Grecotel Caramel Boutique

Hotelul se gaseste in satul Adelianos Kampo si ofera turistilor sai restaurant, bar, snack bar, piscine, centru spa si wellness. Ofera sala de fitness, tratamente de infrumusetare, internet Wi-Fi, activitati de divertisment, facilitati pentru copii, parcare privata.

Cauti un restaurant bun? Avem pentru tine Top 10 restaurante recomandate Creta Chania

Photo Hotel Grecotel Caramel Boutique

Photo Hotel Grecotel Caramel Boutique

 1. Hotel Grecotel Creta Palace

Hotelul se afla pe malul marii si dispune de 355 camere, 4 restaurante, 3 baruri, 2 piscine, centru spa si wellness, tratamente de infrumusetare. Ofera activitati de divertisment, facilitati pentru copii, facilitati business, activitati sportive, parcare, internet Wi-Fi

Photo Hotel Grecotel Creta Palace

Photo Hotel Grecotel Creta Palace

 1. Hotel Grecotel Club Marine Palace

Acesta se afla pe plaja si dispune de 375 de camere, 4 restaurante (principal, 3 a la carte), 4 baruri, 4 piscine exterioare (3 cu apa dulce si una cu apa sarata). Ofera centru spa si wellness, sala de fitness, facilitati pentru copii, activitati de divertisment, activitati de divertisment, activitati sportive, internet Wi-Fi.

Photo Hotel Grecotel Club Marine Palace

Photo Hotel Grecotel Club Marine Palace

 1. Resort Euphoria

Hotelul se afla aproape de plaja si ofera turistilor sai 2 restaurante principale, pool bar, lobby bar, bar pe plaja. Ofera piscina exterioara, piscina pentru copii, piscina interioara, centru spa si wellness, 2 sali de fitness. Ofera activitati de divertisment, facilitati pentru copii, internet Wi-Fi, activitati sportive

Nu uita de Obiective Turistice Chania, iti diversifica vacanta si sunt cu adevarat impresionante.

Hoteluri recomandate in Creta Chania, Grecia

Photo Resort Euphoria

Photo Resort Euphoria

 1. Resort & Spa Mythos Palace

Hotelul se gaseste aproape de plaja si dispune de restaurant, baruri, piscine (exterioara, interioara). Ofera centru spa si wellness, sala de fitness, parcare, internet Wi-Fi, activitati de divertisment, activitati spotive, facilitati pentru copii, terasa, gradina, parcare, internet Wi-Fi.

Photo Resort & Spa Mythos Palace

Photo Resort & Spa Mythos Palace

 1. Resort Pilot Beach

Hotelul se afla in golful Almyros si ofera turistilor 3 baruri si 4 restaurante (principal si 3 a la carte), 4 piscine exterioare. Ofera centru spa si wellness, sala de fitness, tratamente de infrumusetare, facilitati pentru copii, activitati de divertiment. Activitati nautice, internet Wi-Fi, activitati sportive, terasa, gradina, parcare.

Photo Resort Pilot Beach

Photo Resort Pilot Beach

 1. Resort and Spa Cavo Spada Luxury Sports and Leisure

Hotelul se gaseste  pe plaja si ofera turistilor 1 restaurant principal (bufet), 2 restaurante a la carte, taverna pe plaja, piscine. Ofera centru spa si wellness, tratamente de infrumusetare, facilitati pentru copii, activitati nautice, activitati de divertisment, internet Wi-Fi, parcare.

Photo Resort and Spa Cavo Spada Luxury Sports and Leisure

Photo Resort and Spa Cavo Spada Luxury Sports and Leisure

 1. Hotel Silver Beach

Hotelul se afla pe plaja si ofera turistilor sai restaurant, bar, piscina, sala de fitness, gradina, terasa. Ofera facilitati pentru copii, activitati de divertisment, internet Wi-Fi, sezlonguri pe plaja, activitati nautice.

Cauti o plaja buna? Avem pentru tine Plaje Creta Chania.

Photo Hotel Silver Beach

Photo Hotel Silver Beach

 1. Resort Grand Bay Beach

Hotelul se afla in satul pescaresc Kolymbari si dispune de 75 camere bine dotate, restaurant principal, restaurant A la Carte. Ofera baruri, piscine, centru spa si wellness, sala de fitness, activitati de divertisment, internet Wi-Fi, programe sportive.

Hoteluri Vacanta Creta Chania, Grecia

Photo Resort Grand Bay Beach

Photo Resort Grand Bay Beach

 1. Resort CHC Imperial Palace – Pigianos Kampos

Hotelul se afla aproape de plaja din Pigianos Kampos si dispune de : restaurant, bar, 2 piscine, centru fitness. Ofera centru spa si wellness, activitati de divertisment, internet Wi-Fi, parcare

Photo Resort CHC Imperial Palace - Pigianos Kampos

Photo Resort CHC Imperial Palace – Pigianos Kampos

 1. Hotel Thalassa Boutique Rethymno

Acesta se afla pe plaja din Rethymno si dispune de restaurant, bar, piscine exterioare, centru spa si wellness, tratamente de infrumusetare. Ofera activitati de divertisment, activitati nautice, internet Wi-Fi, parcare.

Photo Hotel Thalassa Boutique Rethymno

Photo Hotel Thalassa Boutique Rethymno

 1. Resort Anemos Luxury Grand

Acesta se afla in satul de pescari Georgiopolis si dispune de restaurant, bar, snack bar, piscine (interioara, exterioara). Ofera centru spa si wellness, facilitati pentru copii, activitati de divertisment, sala de conferinte, internet Wi-Fi, parcare.

Photo Resort Anemos Luxury Grand

Photo Resort Anemos Luxury Grand

 1. Resort Porto Platanias Beach

Hotelul se afla in regiunea Platanias si dispune de 5 restaurante HELIOS & EROS, 5 baruri, 5 piscine mari cu apa dulce, piscina interioara. Ofera centru spa si wellness, sala de fitness, activitati de divertisment, facilitati pentru copii, internet Wi-Fi, programe sportive.

Photo Resort Porto Platanias Beach

Photo Resort Porto Platanias Beach

 1. Hotel Avra Imperial

Hotelul se afla la 100 m de pitoresc Kolymbari si dispune de 328 de camere si apartamente luxoase, 4 restaurante, baruri. Ofera centru spa si wellness, sala de fitness, facilitati pentru copii, activitati de divertisment, internet Wi-Fi, parcare.

Photo Hotel Avra Imperial

Photo Hotel Avra Imperial

Indiferent unde alegi sa te cazezi in Vacanta Chania, acesta ofera facilitati de inalta calitate. Vacanta Chania este atat una pentru toate buzunarele cat si una exclusivista, in functie dealegerea ta. Lasa atmosfera greceasca sa iti imbie, Vacanta Chania este alegerea perfecta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.