Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Sharm El Sheikh |Sejur Sharm El Sheikh

15 Cele mai bune hoteluri din Sharm El Sheikh

Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Sharm El Sheikh vine in ajutorul tau pentru a gasi cel mai bun hotel care conform cerintele tale.

Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Sharm El Sheikh

Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Sharm El Sheikh

In Vacanta Sharm El Sheikh se gasesc sute de unitati de cazare unele mai exclusivista ca altele care ofera servicii de inalta calitate. Aceasta destinatie a luxului si opulentei ofera structuri de cazare clasificate cu 3,4,5 stele. Sharm El Sheikh este o destinatie potrivita atat pentru familisti, avand hoteluri ce detin oaze cu vegetatie tropicala luxurianta, piscine imense cu ape dulci sau sarate, multe restaurante, multe baruri, magazine de tot felul, locuri de joaca pentru copii, dar este si o destinatie ideala pentru luna de miere, oferind facilitati adecvate.

vacanta sharm el sheikh egipt

Vezi ofertele noastre de vacanta in Sharm el Sheikh Egipt

Vezi Oferta Vacanta Sharm El Sheikh

Hotelurile din Vacanta Sharm El Sheikh ofera ca tip de masa All Inclusiv sau chiar Ultra All Inclusive. Cauti un hotel All Inclusive? Citeste Hoteluri All Inclusive Vacanta Sharm El Sheikh. Ospitalitatea localnicilor, simplitatea acestora si prietenia lor reprezinta atuurile acestei destinatii.

Oferta Vacanta Sharm El Sheikh Egipt 2019 este cu siguranta una care este capabila sa se muleze pe cerintele turistilor si sa va ofere o vacanta de neuitat aromatizata in stil arabesc.

Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Sharm El Sheikh

Cele mai importante 15 de hoteluri din Vacanta Sharm El Sheikh sunt:

 1. Hotel Rixos Seagate Sharm

Hotelul se afla in  in sudul Peninsulei Sinai si dispune de restaurant principal, 6 restaurante a la Carte (cu specific turcesc, italienesc, chinezesc, libanez), baruri. Ofera 7 piscine exterioare, centru spa si wellness, tratamente de infrumusetare, sala de fitness. Facilitati pentru copii, facilitati business, activitati de divertisment, activitati nautice, internet Wi-Fi.

Photo Hotel Rixos Seagate Sharm

Photo Hotel Rixos Seagate Sharm

 1. Hotel Steigenberger Alcazar

Hotelul se gaseste la 15 minute de aeroport si ofera turistilor sai 2 restaurante de tip bufet, 4 restaurante A la Carte, baruri. Ofera piscine exterioare, piscina interioara, centru spa si wellness, sala de fitness, solar, tratamente de infrumusetare. Facilitati pentru copii, facilitati business, activitati de divertisment, activitati nautice, internet Wi-Fi, parcare. Cauti o plaja buna? Avem pentru tine Plaje Vacanta Sharm El Sheikh

Photo Hotel Steigenberger Alcazar

Photo Hotel Steigenberger Alcazar

 1. Resort Four Seasons

Hotelul se afla in golful White Knight, pe malul marii si dispune de 5 restaurante de tip bufet si A la Carte, baruri, snack bar. Ofera piscine exterioare, centru spa si wellness, sala de fitness, activitati de divertisment. Facilitati pentru copii, facilitati business, activitati nautice, internet Wi-Fi.

Photo Resort Four Seasons

Photo Resort Four Seasons

 1. Resort Monte Carlo Sharm El Sheikh

Acesta se gaseste in golful Ras Umm Sid, pe plaja si ofera turistilor 3 restaurante,baruri, piscine exterioare, centru spa si wellness. Ofera sala de fitness, baie de aburi, servicii de infrumusetare, Aqua Park. Facilitati pentru copii, facilitati business, activitati de divertisment, activitati nautice, internet Wi-fi, parcare, birou de turism

Hoteluri recomandate in Sharm El Sheikh, Egipt

 1. Resort Baron Sharm el Sheikh

Hotelul se afla in Ras Nasrani – Sharm El Sheikh, plaja privata si ofera turistilor sai 5 restaurante A la Carte, pool restaurant & bar, restaurant & lounge la plaja. Ofera piano lounge exclusive, lobby bar non-stop dance bar, piscine exterioare. Centru spa si wellness, facilitati pentru copii, facilitati business, activitati de divertisment, activitati nautice, internet Wi-Fi.

Photo Resort Baron Sharm el Sheikh

Photo Resort Baron Sharm el Sheikh

 1. Resort Sunrise Grand Select Montemare

Acesta se gaseste in Hadaba si ofera turistilor sai 4 restaurante, baruri, 3 piscine exterioare, centru spa si wellness, sala de fitness, baie turceasca,  activitati de divertisment, facilitati business, internet Wi-Fi, activitati nautice, divertisment de seara

Obiectivele turistice din Vacanta Sharm El Sheikh sunt unice in lume. Nu trebuiesc ratate!

Photo Resort Sunrise Grand Select Montemare

Photo Resort Sunrise Grand Select Montemare

 1. Resort Jaz Mirabel Beach

Hotelul se afla in golful Nabq si dispune de 2 restaurante, baruri, snack bar, piscine exterioare, Aqua Park, centru spa si wellness. Ofera sala de fitness, baie tuceasca, facilitati pentru copii, facilitati business, activitati de divertisment, activitati nautice, seri tematice, animatori, internet Wi-Fi, camera de bagaje, teren de tenis

Photo Resort Jaz Mirabel Beach

Photo Resort Jaz Mirabel Beach

 1. Resort Sentido Reef Oasis Senses Aqua Park

Hotelul se afla in statiunea Hadebet Um el Sid si ofera turistilor sai 9 restaurante, baruri, 14 piscine exterioare. Ofera centru spa si wellness, sala de fitness, facilitati business, divertisment de seara, activitati de divertisment, activitati nautice, aqua park, internet Wi-Fi, birou de turism.

Hoteluri Vacanta Sharm El Sheikh, Egipt

Photo Resort Sentido Reef Oasis Senses Aqua Park

Photo Resort Sentido Reef Oasis Senses Aqua Park

 1. Resort Mövenpick Sharm El Sheikh

Acesta se afla in golful Naama Bay, pe malul marii si dispune de 5 piscine private, piscine exterioare, restaurantul Liwa, restaurantul, restaurantul Rangoli – Indian. Restaurantul El Kababgy – a la carte Oriental, barul, cafeneaua Zeno, Lobby Bar si barurile de la piscine. Ofera centru spa si wellness, sala de fitness, seri tematice, activitati de divertisment, activitati nautice, facilitate pentru copii, internet wi-Fi.

Esti in cautarea unui restaurant traditional? Avem pentru tine Top 10 restaurante recomandate Sharm El Sheikh

Photo Resort Mövenpick Sharm El Sheikh

Photo Resort Mövenpick Sharm El Sheikh

 1. Resort Reef Oasis Beach

Acesta se afla in zona Om El Seed si dispune de restaurante, 8 baruri, 11 piscine exterioare, 1 piscina incalzita. Ofera centru spa si wellness, sala de fitness, facilitati business, aqua park, activitati de divertisment, activitati nautice, animatori, internet Wi-Fi, birou de turism.

Photo Resort Reef Oasis Beach

Photo Resort Reef Oasis Beach

 1. Hotel Iberotel Palace

Hotelul se gaseste in Sharm El Maya si ofera turistilor sai 2 restaurante de tip bufet, baruri, snack bar, piscine exterioare. Ofera centru spa si wellness, sala de fitness, facilitati pentru copii, facilitati business, activitati de divertisment, activitati nautice, internet Wi-Fi, teren de tenis

Photo Hotel Iberotel Palace

Photo Hotel Iberotel Palace

 1. Resort Xperience Sea Breeze

Hotelul se afla pe plaja si dispune de 3 restaurante, baruri, 9 piscine exterioare, tobogan cu apa, centru spa si wellness. Ofera sala de fitness, tratamente de infrumusetare, facilitati pentru copii, activitati de divertisment, activitati nautice, animatori, internet Wi-Fi

Cazare Vacanta Sharm El Sheikh

Photo Resort Xperience Sea Breeze

Photo Resort Xperience Sea Breeze

 1. Resort Hotel Coral Sea Sensatori

Acesta se afla in Ras Nosrani Bay si ofera turistilor sai 5 restaurante si 8 baruri, piscine exterioare, centru spa si wellness. Ofera tratamente de infrumusetare, sala de fitness, facilitati pentru copii, facilitati business, activitati de divertismenta, activitati nautice, animatori, internet Wi-Fi, parcare

Photo Resort Hotel Coral Sea Sensatori

Photo Resort Hotel Coral Sea Sensatori

 1. Hotel Jaz Belvedere

Hotelul se afla in in El Montaza si ofera turistilor sai 2 restaurante, 3 baruri, 2 piscine exterioare pentru adulti. Ofera centru spa si wellness, sala de fitness, tratamente de infrumusetare, animatie, activitati de divertisment, activitati nautice, internet Wi-Fi.

Photo Hotel Jaz Belvedere

Photo Hotel Jaz Belvedere

 1. Hotel & Spa Il Mercato

Hotelul se gaseste la 10 minute de plaja privata si dispune de restaurant, baruri, snack bar, piscine exterioare. Ofera centru spa si wellness, sala de fitness, facilitati pentru copii, facilitati business, activitati de divertisment, activitati nautice, programe de divertisment, internet Wi-Fi, birou de turism

Photo Hotel & Spa Il Mercato

Photo Hotel & Spa Il Mercato

Indiferent ce hotel alegi, oferta Sharm El Sheikh 2019 iti va promite oferte pentru toate gusturile, si pentru toate buzunarele. Lasa-te purtat in istoria faraonilor, in atmosfera tarilor africane, iar vacanta Sharm El Sheikh este cu sigurata este alegerea perfecta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.