Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Hurghada |Vacanta Hurghada Egipt

15 Cele mai bune hoteluri din Hurghada, Egipt

Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Hurghada te va ajuta sa gasesti cea mai buna varianta pentru vacanta ta ideala in Hurghada, Egipt.

Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Hurghada

Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Hurghada

Oferta Hurghada dispune de o plateta diversa de structuri de cazare, aceasta oferind hoteluri clasificate cu 3, 4, 5 stele. Numarul hotelurilor si resorturilor din Hurghada a crescut in ultimii ani si a ajung la peste 200 de unitati de cazare, toate fiind capabile sa ofere servicii de calitate. Hurghada este o destinatie potrivita pentru familisti, majoritatea hotelurile detin oaze cu vegetatie tropicala luxurianta, piscina cu ape dulci sau sarate, restaurante, baruri, magazine, locuri de joaca pentru copii, dar este si o destinatie pentru luna de miere.

vacanta hurghada egipt

Vezi ofertele noastre de vacanta in  Hurghada egipt

Vezi si Hoteluri All Inclusive Hurghada

Tarifele variaza in functie de hotelul ales, toate oferind servicii de All Inclusive Hurghada. Ospitalitatea lor, simplitatea, prietenia lor sunt atuurile acestei destinatii. Cele mai aglomerate perioade de vacanta Hurghada sunt din septembrie pana in noiembrie si din martie pana in mai.

Vezi oferte pentru Vacanta Hurghada.

Oferta pentru Hurghada 2019 este una diversificata si cu sigurata poate sa se muleze pe orice cerinta, chiar si pretentioasa a turistului.

Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Hurghada

Cele mai importante 15 de hoteluri din Sejur Hurghada sunt:

 1. Hotel Steigenberger Al Dau Beach

Hotelul se afla pe plaja la 8 km de centru Hurghada si ofera turistilor sai Aqua Park, piscine, 4 restaurante, baruri, centru spa. Ofera facilitati pentru copii, activitati de divertisment, activitati nautice, activitati sportive, internet Wi-Fi.

Photo Hotel Steigenberger Al Dau Beach

Photo Hotel Steigenberger Al Dau Beach

 1. Hotel Jaz Makadina

Acesta se afla pe plaja si dispune de restaurant, baruri, piscine, centru spa si wellness, servicii de infrumusetare. Ofera si activitati de divertisment (seri live, seri tematice, club de noapte), activitati sportive, activitati nautice, facilitati pentru copii.

Plajele din Hurghada sunt extrem de frumoase. Avem pentru tine Plaje Hurghada

Photo Hotel Jaz Makadina

Photo Hotel Jaz Makadina

 1. Hotel & Spa Premier Le Reve Adult Only

Hotelul se afla in Golful Sahl Hasheesh si dispune de 4 piscine, centru spa (jacuzzi, baie turceasca, baie cu aburi, talasoterapie). Ofera si restaurant, bar, activitati de divertisment, internet Wi-Fi.

Photo Hotel & Spa Premier Le Reve Adult Only

Photo Hotel & Spa Premier Le Reve Adult Only

 1. Resort Serenity Makadi Beach

Acesta se afla pe malul marii inconjurat de gradini luxuriante si ofera 6 restaurante si baruri, 3 piscine exterioare cu apa dulce, 2 piscine cu apa sarata. Centru spa, facilitati pentru copii, activitati de divertisment, activitati nautice.

Photo Resort Serenity Makadi Beach

Photo Resort Serenity Makadi Beach

 1. Hotel Serenity Fun City

Hotelul ofera un Aqua Park, centru de divertisment complet, piscina, centru spa, restaurant, bar, tratamente de infrumusetare. Ofera facilitati pentru copii, activitati de divertisment, activitati nautice.

Photo Hotel Serenity Fun City

Photo Hotel Serenity Fun City

 1. Hotel Iberotel Makadi Beach

Hotelul se afla pe malul marii si ofera turistilor sai 4 restaurante, 4 baruri, piscine, centru spa, snack bar. Ofera si facilitati pentru copii, activitati de divertisment, activitati nautice, sala de conferinte.

Hoteluri recomandate in Statiunea Hurghada, Egipt

Photo Hotel Iberotel Makadi Beach

Photo Hotel Iberotel Makadi Beach

 1. Hotel Baron Palace Sahl Hasheesh

Acesta se afla pe o plaja privata lunga de 600 m si ofera 7 restaurante a la carte, piscine si piscine private pentru suite. Ofera si centru spa, facilitati pentru copii, activitati de divertisment, activitati nautice.

Nu uita de obiectivele turistice Hurghada. Acestea sunt de o frumusete aparte.

Photo Hotel Baron Palace Sahl Hasheesh

Photo Hotel Baron Palace Sahl Hasheesh

 1. Hotel Steigenberger Aqua Magic

Este cel mai vibrant hotel din statiunea Hurghada ofera turistilor sai 4 restaurante a la carte, 3 baruri, Aqua Park. Ofera si centru spa, activitati de divertisment, activitati sportive, activitati nautice, facilitati pentru copii.

Photo Hotel Steigenberger Aqua Magic

Photo Hotel Steigenberger Aqua Magic

 1. Resort Albatros Palace

Hotelul se afla pe malul marii si ofera turistilor sai 6 restaurante a la carte, 8 baruri, 4 piscine exterioare. Ofera facilitati pentru copii, activitati de divertisment, centru spa, activitati nautice, internet Wi-Fi.

Photo Resort Albatros Palace

Photo Resort Albatros Palace

 1. Resort Sunrise Garden Beach

Acesta se afla pe plaja si dispune de 3 piscine exterioare, 5 restaurante a la carte, 3 baruri, centru spa, activitati de divertisment. Ofera si activitati sportive si nautice

Photo Resort Sunrise Garden Beach

Photo Resort Sunrise Garden Beach

 1. Hotel Jaz Makadi Saraya

Hotelul se afla pe plaja si ofera restaurant principal, restaurante a la carte, baruri, piscine, centru spa. Ofera si facilitati pentru copii, activitati de divertisment, mini market.

Te poti relaxa in restaurante cu specific. Top 10 restaurante recomandate Hurghada

Photo Hotel Jaz Makadi Saraya

Photo Hotel Jaz Makadi Saraya

 1. Resort Arabia Azur

Acesta se afla pe plaja intr-o laguna albastra si ofera restaurant principal, 3 restaurante a la carte, baruri, piscine. Centru spa, facilitati pentru copii, activitati de divertisment.

Daca cauti cateva motive pentru a alege o vacanta in Hurghada am pregatit 5 motive importante pentru care sa alegi Hurghada ca destinatie de vacanta.

Hoteluri pentru o vacanta reusita Hurghada

Photo Resort Arabia Azur

Photo Resort Arabia Azur

 1. Resort & Aqua Park Titanic

Hotelul ofera Aqua Park, 3 restaurante, 6 baruri, centru spa, servicii de infrumusetare, activitati de divertisment. Facilitati pentru copii, activitati nautice.

Photo Resort & Aqua Park Titanic

Photo Resort & Aqua Park Titanic

 1. Resort Hurghada Marriott

Hotelul se afla pe malul marii si dispune de restaurant principal, piscine, baruri, sali de conferinta, centru spa. Internet Wi-Fi, activitati de divertisment, restaurante a la carte.

Photo Resort Hurghada Marriott

Photo Resort Hurghada Marriott

 1. Resort Dana Beach

Hotelul se afla pe malul marii si ofera turistilor sai 4 restaurante, 8 baruri, piscine, centru spa, Aqua Park. Ofera activitati de divertisment, activitati nautice, internet Wi-Fi.

Photo Resort Dana Beach

Photo Resort Dana Beach

Indiferent ce hotel alegi, oferta Hurghada 2019 iti va oferi oferte pentru toate gusturile, la un pret care reflecta foarte bine raportul calitate-pret. Lasa-te purtat in istoria faraonilor, in vacanta Hurghada cu sigurata este alegerea perfecta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.