Pe ce continent se afla Antalya ? ❤️ Tomis Travel

Multi sunt curiosi si doresc sa afle raspunsul la intrebarea: pe ce continent se afla Antalya ? Altii care cred geografie incearca sa dea un raspuns la aceasta intrebare.

Pe ce continent se afla Antalya ?

Antalya este un oras, o zona turistica si geografica din Turcia. Turcia este tara asezata pe doua continente Europa si Asia. Orasul Antalya este situat pe continentul Asia.

Pe ce continent se afla Antalya

Sunt multi care fac greseala si afirma ca Antalya, Turcia apartine de Euroasia. Aceasta afirmatie este gresita. Cand te gandesti la Euroasia inseamna 2 continente Europa si Asia. Cand vrei sa te referi la aceasta zona geografica, cand vrei sa o diferentiezi de Africa, sau America spui Euroasia. Insa Euroasia inseamna 2 continente Europa si Asia.

Vrei sa mergi in Antalya ? Cauti un hotel elegant primitor pentru o vacanta reusita, Aici gasesti cele mai bune oferte de vacanta in Antalya.

Orasul Istanbul este impartit in doua de stramtoarea Bosfor. La nord de Bosfor se afla partea europeana din Istanbul, la sud de Istanbul este partea asiatica.

Podul peste Bosfor si Stramtoarea Bosfor
Podul peste Bosfor si Stramtoarea Bosfor

In Turcia se calatoreste cu pasaportul. Foarte important pasaportul trebuie sa aibe valabilitate cel putin 150 de zile in momentul intrarii in Turcia.

Daca te gandesti la o vacanta in Antalya cu prietenii sau cu familia poti vedea cele mai recomandate locuri de vizitat Avem turisti care pun intrebarea : ce mare este in Antalya ? Avem un raspuns aici pregatit

Sper sa ne fi lamurit cu toti la intrebarea pe ce continent se afla Antalya ? Raspunsul este simplu se afla pe continentul Asia.

De ce vin oamenii intr-o vacanta in Antalya ?

Raspunsul este destul de simplu, in aceasta zona geografica sunt multe statiuni si hoteluri de renume, serviciile hotelurilor sunt cu masa all inclusive sau ultra all inclusive. Peste 300 de zile pe an este insorit in aceasta zona. Multi turisti prefera destinatia pentru serviciile de calitate ale hotelurilor, vremea favorabila si ospitalitatea traditionala a turcilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.