Cat dureaza un zbor Bucuresti Antalya? ⭐ Tomis Travel

Pentru cei ce calatoresc cu avionul intrebarea: cat dureaza un zbor Bucuresti Antalya ? este o intrebare ce merita un raspuns.

Cat dureaza un zbor Bucuresti Antalya ?

In mod oficial un zbor Bucuresti Antalya dureaza aproximativ 2h si 30 de minute. Insa aceasta idee trebuie explicata in detaliu pentru a intelege cum functioneaza. Pe bilet poate sa scrie ora decolarii 14.10. Asta nu inseamna ca la acea ora avionul trebuie sa decoleze de la sol.

Ora de 14.10 este o ora informativa. Din momentul in care te urci in avion apar diferite proceduri.

Cat dureaza un zbor Bucuresti Antalya
  1. Iti gasesti locul tau in avion
  2. Iti aranjezi bagajul de mana intr-unul din compartimentele de deasupra capului
  3. Ti se face instructajul la bord
  4. Toti pasagerii sunt numarati
  5. Pilotul trebuie sa primeasca accordul turnului de control ca poate decola.

Avem oferte de sejururi in Antalya cu plecare din Bucuresti zbor direct

Toate aceste proceduri dureaza. De aceea exista un interval de timp de 25 de minute in care avionul poate decola de la sol. Daca zborul este la 14.10. Cel mai devreme poate decola la 14:05 daca procedurile de imbarcare sau facut rapid. Fereastra de zbor se inchide la 14.25.

De aceea sunt situatii cand personalul de la bord face instructajul iar pilotul se indreapta catre pista de decolare in acelasi timp pentru ca se inchide destul de rapid fereastra de zbor.

Daca au timp in fereastra de zbor, atunci prima data se face instructajul la bord apoi pilotul se indreapta spre pista de decolare.

Te gandesti poate ce poti face, ce poti vizita in Antalya intr-o vacanta de 8 zile . Te gandesti sa incerci preparate traditionale intr-un restaurant din Antalya, Turcia, avem 10 cele mai recomandate restaurante din Antalya.

Sunt multi care pun o intrebare simpla de geografie : Ce mare este in Antalya. Am pregatit raspunsul.

Raspunsul normal la intrebarea Cat dureaza un zbor Bucuresti Antalya ? este aproximativ 150 de minute. Insa datorita vremii, curentilor ce vin din fata sau din spate in timpul zborului, daca se prinde sau nu culoarul de timp pentru decolare zborul poate dura mai mult sau mai putin cu 10 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.