Harta Insula Santorini

Harta hoteluri Santorini. Pozitie hoteluri Santorini. Amplasare Santorini

Harta hotelurilor din Santorini este de un real folos in momentul in care cauti o locatie de vacanta in Santorini.

Pentru a alege un hotel de vacanta in Santorini te uiti la multe elemente : tipul de masa, serviciile oferite de hotel , comentariile de pe diverse siteuri de profil si tariful. Fotografiile hotelului, filme cu hotelul respectiv sunt elementele principale alaturi de pozitia hotelului in insula Santorini.

vacante-in-santorini

vacante-in-santorini

Harta hoteluri Santorini

La ce este recomandat sa te uiti atunci cand vrei sa localizezi un hotel pe harta insulei Santorini ?

Turistii care merg in vacanta in Santorini sunt atrasi de plajele sale multicolore din statiunea Kamari si Perissa.  Statiunea si plajele din Akrotiri si superba statiune Oia cu peisajele superbe ce-ti sunt oferite de natura, te vor incanta cu apusurilor de soare.

Atunci cand te uiti pe harta hotelurilor din Santorini trebuie sa stii ca in partea de nord a insulei sunt hotelurile si statiunile scumpe precum statiunea Oia . Hotelurile de buget sunt in sudul insulei Santorini aici gasesti aceste hoteluri pe harta in statiunile, Perisa si Kamari. 

 

Informatii despre Insula Santorini

Insula Santorini (cunoscută și sub numele de Thira) este o insulă vulcanică din Marea Egee, care face parte din arhipelagul Cicladelor din Grecia. Acesta este situată la aproximativ 200 km sud-est de Atena și are o suprafață de aproximativ 73 km pătrați.

Santorini este cunoscută pentru peisajele sale spectaculoase, care includ plaje cu nisip negru și roșu, stânci și abrupturi impresionante, precum și sate cu case albe și acoperișuri albastre. Insula are, de asemenea, o istorie bogată și este cunoscută pentru ruinele sale antice, inclusiv situl arheologic Akrotiri.

Insula este cunoscută în special pentru caldera sa, o depresiune sub formă de semilună formată în urma unei explozii vulcanice majore care a avut loc în urmă cu aproximativ 3.600 de ani.

Această erupție a avut un impact semnificativ asupra civilizației minoice, care a existat pe insula Creta la acea vreme. Caldera este acum acoperită de apă și este un loc popular pentru fotografii și excursii cu barca.

Turismul este o industrie importantă pe insula Santorini, cu mii de turiști care vizitează insula în fiecare an pentru a se bucura de peisajele spectaculoase și de cultura locală. Insula are, de asemenea, o faimă puternică pentru vinurile sale, cu multe podgorii de calitate care produc vinuri albe și roșii delicioase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.