Avem polita de insolventa ?

In aceasta perioada se discuta in media de politele de insolventa ale agentiilor de turism .

In acest link puteti vedea brevetul meu de turism Florin Gemanaru, licenta de turism a Agentiei de turism Tomis Travel, Polita de insolventa pe perioada 04 octombrie 2018-03 octombrie 2019 si Certificatul de inmatriculare al societatii.

Prima de asigurare este in valoare de 719 EUR, iar valoarea asigurata de 40.000 EUR.

Intr-o societate in care increderea in oameni este la cote minime, este important sa intelegem ca fiecare dintre noi trebuie sa facem lucrurile corect. Credem ca cele mai importante lucruri sunt valorile morale umane care ne calauzesc pe fiecare in viata.

In ultimii 4-5 ani au existat in piata de turism din Romania falimente rasunatoare  ale marilor agentii de turism : Kara Travel, Calibra Travel, Best Reisen, Premium Holidays , Tunisiana, sistemul de rezervari hoteliere Omega Hotels, companii aeriene My Air + alte 3 companii aeriene   .

Aceste agentii tur operatoare au produs pagube turistilor romani de zeci de milioane de euro.

Documente brevet, licenta, polita de insolventa si certificat de inmatriculare

Datorita experientei si maturitatii  noastre in domeniul turistic mereu am ocolit si nu am ofertat pachete turistice catre turisti de la acesti turoperatori,  care aveau insa oferte turistice extrem de atractive  in dorinta de a atrage cat mai multi clienti.

Datorita seriozitatii noastre cei mai importanti turoperatorii din Romania,  Christian Tour si  Paralela 45 doresc sa-si asocieze numele lor cu noi dovada fiind casetele luminoase oferite de acestia gratuit si existente lor in agentia noastra.

Suntem printre putinele agentii din Romania care avem acces online direct in sistemele de rezervari ale turoperatorilor : Christian Tour, Paralela 45, Cocktail Holidays, Fibula, Prestige Tours si Bibi Touring. Pe site avem adunate la un loc toate ofertele turistice  ale acestor agentii.

Polita de asigurare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.