Plaja San Agustin Gran Canaria

7 plaje celebre din Gran Canaria| Harta si pozitia plajelor din Gran Canaria

Insula Gran Canaria are zeci de plaje superbe  de la nisipul galben de Sahara pana la plaje mici cu nisip de Sardinia. Multe dintre plaje sunt amenajate cu sezlonguri si umbrele de soare, altele sunt la kilometri buni de turistii ce cauta bronzul de Gran Canaria. Orice tip de plaja ai cauta in Gran Canaria, aici vei gasi ceea ce cauti.

Vezi cele 7 plaje din Gran Canaria

Plaja Maspalomas

Cea mai mare plaja din Gran Canaria si una dintre cele mai populare plaje. Maspalomas, este atat de mare incat niciodata nu devine aglomerata.Plaja Maspalomas Insula Gran Canaria

Impreuna cu plaja Playa del Ingles are o lungime de 6 km cu apa calma si dune de nisip de culoare galbena. Faimoasa plaja de nudisti este in mijlocul plajei unde sunt cele mai mari dune de nisip.

Plaja Maspalomas este o plaja sigura cu salmari mereu pregatiti pentru a da o mana de ajutor, insa rugamintea acestora este sa inotati pana la punctele recomandate de salvamari.

Salvamar  : Da
Apa linistita: Da
Tip nisip: Nisip
Culoare nisip: Galben de Sahara
Plaja pentru nudisti: Da

Te gandesti la cateva locatii de vacanta din Gran Canaria ?

Harta cu pozitia celor mai celebre 7 plaje din Gran Canaria

Plaja Amadores

Pe plaja Amadores gasim nisip alb precum cel din Caraibe, inconjurat de baruri,magazine si Plaja Amadores Gran Canariarestaurante.

Plaja Amadores a fost construita de la “0” acum 20 de ani cand plaja Puerto Rico numai facea fata datorita aglomeratiei. Apa calda, multimea salvamarilor si multitudinea de sezlonguri asigura succesul acestei plaje.

Amadores este o plaja mare in conditii de siguranta
pentru copii si adulti, dar nu este o plaja pentru cei ce cauta o plaja salbatica si linistita.

vacanta gran canaria

Vezi ofertele noastre de vacanta Gran Canaria, Spania

La plaja din Amadores se ajunge mergand pe jos 15 minute de la plaja Puerto Rico, alegerea unui restaurant din Amadores este o provocare fiind atat demulte si cu o prezentare delicioasa incat e greu sa te hotarasti asupra unuia.

Salvamar: Da
Apa linistita: Da
Tip nisip: Sand
Culoare nisip: Alb tropical
Plaja pentru nudisti : Nu

Plaja Anfi del Mar

Este o plaja artificiala superba si a fost construita de compania Anfi pentru Plaja Anfi del Mar insula Gran Canaria  complexul lor hotelier, la inceput au vrut sa fie o plaja privata pentru oaspetii complexului hotelier.

Insa in Spania toate plajele sunt publice, astfel incat oricine poate merge pe aceasta plaja.  Plaja Anfi del Mar este amplasata inaintea plajei Puerto Rico. Langa plaja gasim multe restaurante, baruri si magazine de cumparaturi.

Salvamar  Da
Apa linistita: Da
Tip nisip: Nisip
Culoare nisip: Alb tropical
Plaja pentru nudisti : Nu

Plaja La Canteras

Este locatia cea mai putin apreciata din Gran Canaria. Este lunga de peste 3,5 km si este amplasata in Plaja Las Canteras Gran Canariamijlocul orasului Las Palmas. . Este o plaja sigura pentru inot avand nisip fin si auriu. Este o zona buna de snorkeling pentru ca intreaga plaja este o rezervatie marina. In sudul plajei sunt multe baruri si restaurante locale si este cunoscuta ca o plaja locala.

Salvamar  : Da
Apa linistita: Da
Tip nisip: Nisip
Culoare nisip: Galben de Sahara
Plaja pentru nudisti: Nu

Descopera pozitia hotelurilor din oferta noastra din Gran Canaria.

Plaja Puerto Rico

Plaja Puerto Rico este plina aproape in fiecare zi, dar este preferata de foarte multi turisti datorita Plaja Puerto Rico Insula Gran Canariarestaurantelor si zonei de promenada din jurul plajei. Nisipul este galben, o plaja curata si gasim o multime de sezlonguri si umbrele de soare pentru inchiriat

Salvamar  : Da
Apa linistita: Da
Tip nisip: Nisip
Culoare nisip: Galben de Sahara
Plaja pentru nudisti : Nu

Cauti informatii suplimentare despre o vacanta in Gran Canaria ?

Plaja Playa del Ingles

Este probabil cea mai aglomerata plaja din Europa, dar este atat de intinsa incat  Playa del Ingles din Gran Canariaveti gasi oriunde un loc linistit unde puteti sta pe un sezlong sau un cearsaf. Zona cu dune mari de nisip este recomandata pentru nudisti, iar in partea de est este centrul pentru sporturi nautice.

Playa del Ingles este situata chiar langa plaja Maspalomas.

Salvamar  : Da
Apa linistita: Da
Tip nisip: Nisip
Culoare nisip: Galben de Sahara
Plaja pentru nudisti: Da

Plaja San Agustin

Plaja San Agustin este uneori cu vant si este cautata de surfeuri , cu toate acestea este o plaja de top si unPlaja San Agustin Gran Canaria loc perfect pentru familiile cu copii. Exista multe restaurante aproape de plaja, aici gasim  celebrul restaurant El Capitan, produse traditionale si preparate locale din peste proaspat.

Salvamar  : Da
Apa linistita: Da
Tip nisip: Nisip
Culoare nisip: Galben de Sahara
Plaja pentru nudisti: Nu

Save

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.