Top-ul celor mai bune 20 hoteluri Antalya |Vacanta Antalya Turcia |Sejur Antalya

20 Cele mai bune hoteluri din Antalya

Top-ul celor mai bune 20 hoteluri Antalya vine in ajutorul tau pentru a gasi cel mai bun hotel care conform cerintele tale.

Top-ul celor mai bune 20 hoteluri Antalya

Top-ul celor mai bune 20 hoteluri Antalya

In Vacanta Antalya se gasesc sute de unitati de cazare care mai de care mai exclusivista si cu facilitati de inalta calitate. Turcii exceleaza in general la capitolul servicii, ospitalitatea turceasca fiind la cele mai inalte standarde. Aceasta destinatie exclusivista ofera structuri de cazare clasificate cu 3,4,5 stele.

Vezi Oferta Vacanta Antalya

Hotelurile de 5* din Vacanta Antalya cu All inclusive sunt resorturi de vacanta din toate punctele de vedere. Hotelurile de 5 stele din statiunea Lara, Antalya  cu all inclusive sau Hoteluri Ultra All Inclusive toate au tobogane cu apa pentru adulti si copii. Multe din hotelurile de 5 stele din statiunea Belek, Antalya au terenuri de golf foarte bine echipate.

Vacanta Antalya ofera ca tip de masa: All Inclusive si Ultra All Inclusive, dar exista si hoteluri cu mic dejun sau demipensiune.

vacante-in-antalya

vacante-in-antalya

Oferta Vacanta Antalya, Turcia 2019 este cu siguranta una care este capabila sa se muleze pe cerintele turistilor si sa va ofere o vacanta de neuitat aromatizata in stil turcesc. Plajele Antalya si Obiectivele turistice Antalya sunt cele care diversifica vacanta.

Top-ul celor mai bune 20 hoteluri Antalya

Cele mai importante 20 de hoteluri din Vacanta Antalya sunt:

 1. Hotel Maxx Royal Kemer Resort

Hotelul se afla in Kemer si dispune de restaurant principal, restaurante A la Carte, 11 baruri, piscine exterioare. Ofera piscine interioare, piscine private, centru spa si wellness, Aqua Park, sala de fitness. Servicii de infrumusetare, facilitati pentru copii, facilitati business, activitati de divertisment, programe de divertisment, activitati nautice, internet Wi-Fi.

Photo Hotel Maxx Royal Kemer Resort

Photo Hotel Maxx Royal Kemer Resort

 1. Resort Maxx Royal Belek Golf

Hotelul se afla in Belek si ofera turistilor sai restaurant principal, 5 restaurante a la carte (italian, oriental, pescaresc, franţuzesc, steak). Ofera 11 baruri, 4 restaurante pentru snack-uri, piscine exterioare, piscina interioara, centru spa si wellness. sala de fitness, servicii de infrumusetare, facilitati pentru copii, facilitati business. Activitati de divertisment, programe de divertisment, activitati nautice, internet Wi-Fi.

Photo Resort Maxx Royal Belek Golf

Photo Resort Maxx Royal Belek Golf

 1. Hotel Baia Lara

Acesta se afla in statiunea Lara si dispune de restaurant principal, 4 restaurante A la Carte (pescaresc, italian, turcesc, mexican). Ofera 5 baruri, piscine exterioare, piscina interioara, centru spa si wellness, sala de fitness, tratamente de infrumusetare, activitati de divertisment. Animatori, seri tematice, activitati nautice, activitati sportive, facilitati pentru copii, facilitati business, internet Wi-Fi, divertisment de seara.

Photo Hotel Baia Lara

Photo Hotel Baia Lara

 1. Resort Regnum Carya

Hotelul se afla pe plaja privata in statiunea Belek si dispune de 1 restaurant principal (restaurant pentru adulti + restaurant pentru copii). Ofera 4 restaurante a la carte (Italian, European, Turcesc si Fructe de Mare), 10 baruri, patisserie si 3 snack restaurante, piscine exterioare, piscina interioara, Aqua Park. Centru spa si wellness, sala de fitness, activitati de divertisment, activitati natice, facilitati pentru copii.

Hoteluri recomandate in Vacanta Antalya, Turcia

Photo Resort Regnum Carya

Photo Resort Regnum Carya

 1. Resort Calista Luxury

Hotelul se afla in statiunea Belek si dispune de un restaurant principal, 7 restaurante A la Carte (Italian, Asiatic, Turcesc & Otoman, Pescaresc, Sud-American.). Ofera baruri, piscine exterioare, piscina interioara, centru spa si wellness, sala de fitness, servicii de infrumusetare. Activitati de divertisment, seri tematice, activitati nautice, activitati sportive (5 terenuri de tenis, mini fotbal, volei pe plaja, aerobic). Facilitati pentru copii, facilitati business, internet Wi-Fi.

Photo Resort Calista Luxury

Photo Resort Calista Luxury

 1. Hotel The Land Of Legends Kingdom

Hotelul se gaseste Belek si dispune de un restaurant principal si 3 restaurante A la Carte, baruri, piscine exterioare, piscine interioare. Ofera Aqua Park mare, centru spa si wellness, sala de fitness, camere decorate pentru copii. Facilitati pentru copii, activitati de divertisment, activitati nautice, internet Wi-Fi, camera de jocuri.

Photo Hotel The Land Of Legends Kingdom

Photo Hotel The Land Of Legends Kingdom

 1. Resort Susesi Luxury

Hotelul se afla in Belek si dispune de restaurant principal, 8 restaurante a la carte, 10 baruri, patiserie, piscine exterioare. Ofera 2 piscine interioare, centru spa si wellness, Aqua Park, activitati de divertisment, activitati nautice, divertisment de seara. Activitati sportive (2 terenuri de tenis, squash, baschet, tenis de masa), facilitati pentru copii, internet Wi-Fi, facilitati business

Photo Resort Susesi Luxury

Photo Resort Susesi Luxury

 1. Hotel IC Hotels Green Palace

Hotelul se afla in Lara si ofera turistilor sai un restaurant principal, 6 restaurante a la carte (mexican, chinezesc, japonez, pescaresc, turcesc, italian – gratuit, o dată pe sejur, cu rezervare prealabila). Ofera 9 baruri, 5 piscine exterioare, piscina interioara, centru spa si wellness, topogane cu apa. Activitati de divertisment, facilitati pentru copii, activitati nautice, internet Wi-Fi.

Cauti un restaurant traditional? Citeste Top 10 restaurante recomandate Antalya

Hoteluri Vacanta Antalya, Turcia

Photo Hotel IC Hotels Green Palace

Photo Hotel IC Hotels Green Palace

 1. Hotel Limak Lara De Luxe

Hotelul se afla in statiunea Lara si dispune de 2 restaurante principale de tip bufet, 3 restaurante A la Carte, baruri, piscine exterioare. Ofera piscina interioara, sala de fitness, centru spa si wellness, tratamente de infrumusetare, Aqua Park. Facilitati pentru copii, facilitati business, activitati de divertisment, activitati nautice. Animatori, programe de seara, seri tematice, activitati sportive, internet Wi-Fi, magazine.

Photo Hotel Limak Lara De Luxe

Photo Hotel Limak Lara De Luxe

 1. Hotel Trendy Lara

Hotelul se afla in statiunea Lara si ofera turistilor sai un restaurant principal, 5 restaurante a la carte (cu specific italian, grecesc, asiatic, steakhouse si international). Ofera patiserie, 9 baruri, piscine exterioare, piscina interioara, Aqua Park. Centru spa si wellness, activitati de divertisment, activitati nautice, facilitati pentru copii, internet Wi-Fi.

Photo Hotel Trendy Lara

Photo Hotel Trendy Lara

 1. Resort Sealife Family

Hotelul se afla in Konyaalti si ofera turistilor sai restaurant principal, restaurante A`La Carte, lobby bar, baruri. Ofera piscine exterioare, piscina interioara, centru spa si wellness, sala de fitness, facilitati pentru copii. Activitati de divertisment, activitati nautice, teren de tenis, internet Wi-Fi.

Photo Resort Sealife Family

Photo Resort Sealife Family

 1. Hotel Fame Residence Lara

Hotelul se afla in Lara si ofera turistilor sai restaurant principal cu terasa, restaurante A`la Carte (turcesc, italienesc, pescaresc, chinezesc), baruri si cafenele. Ofera piscina exterioara si interioara pentru adulti si copii, piscina de relaxare cu 4 tobogane. Centru spa si wellness, sala de fitness, activitati de divertisment, activitati sportive, activitati nautice, facilitati pentru copii, internet wi-Fi, mini market.

Cazare Vacanta Antalya, Turcia

Photo Hotel Fame Residence Lara

Photo Hotel Fame Residence Lara

 1. Hotel Delphin Imperial Lara

Hotelul se afla in Lara si ofera turistilor sai un restaurant principal, 8 restaurante a la carte cu diferite specifice culinare (pescaresc, turcesc, italian, mexican, grecesc, francez, asiatic, Steak House). Ofera 8 baruri, 3 piscine exterioare cu tobogane, o piscina interioara, centru spa si wellness. Activitati de divertisment, activitati nautice, facilitati pentru copii.

Photo Hotel Delphin Imperial Lara

Photo Hotel Delphin Imperial Lara

 1. Resort IC Hotels Residence

Acesta se afla in Lara si dispune de un restaurant principal (tip bufet) si unul a la carte, 4 baruri, 2 piscine exterioare. Ofera centru spa si wellness, sala de fitness, Aqua Park, activitati de divertisment, activitati nautice, activitati sportive, facilitati pentru copii, internet Wi-Fi.

Photo Resort IC Hotels Residence

Photo Resort IC Hotels Residence

 1. Resort & Spa Cornelia Diamond Golf

Hotelul se afla pe plaja din Lara si dispune de restaurant principal, restaurantele A la Carte, baruri, piscine exterioare, interioara. Ofera centru spa si wellness, sala de fitness, tratamente de infrumusetare, facilitati pentru copii. Facilitati business, activitati de divertisment, animatori, activitati nautice, internet Wi-Fi

Photo Resort & Spa Cornelia Diamond Golf

Photo Resort & Spa Cornelia Diamond Golf

 1. Hotel Melas Lara

Hotelul se gaseste in Lara si dispune de restaurant principal interior si exterior, 3 restaurante a la carte-pescaresc, turcesc, international. Ofera lobby bar, pool bar, beach bar, patiserie, piscine exterioare, piscina interioara, centru spa si wellness. Activitati de divertisment, activitati nautice, facilitati pentru copii, internet Wi-Fi.

Photo Hotel Melas Lara

Photo Hotel Melas Lara

 1. Resort Saturn Palace

Hotelul se afla in Lara si dispune de restaurant principal cu bufet, restaurant A` la Carte cu bucatarie international. Ofera baruri, baruri langa piscina si pe plaja, lobby bar, disco, centru spa si wellness, piscina exterioara, interioara. Ofera activitati de divertisment, activitati nautice, internet Wi-Fi, teren de tenis.

Vacanta Antalya, Turcia

Photo Resort Saturn Palace

Photo Resort Saturn Palace

 1. Hotel Adalya Elite Lara

Hotelul se gaseste in Lara si ofera turistilor sai restaurant principal de tip bufet, restaurante A la Carte, baruri. Ofera piscine exterioara, piscina interioara, sala de fitness, centru spa si wellness, animatori. Activitati de divertisment, activitati nautice, internet Wi-Fi, Aqua Park, divertisment de seara.

Photo Hotel Adalya Elite Lara

Photo Hotel Adalya Elite Lara

 1. Resort Delphin Diva Premiere

Hotelul se afla pe plaja din Lara si dispune de restaurant principal, restaurante A la Carte (cu specific frantuzesc si japonez, chinezesc, bucatarie italiana, specific pescaresc, turcesc). Ofera baruri, 3 piscine exterioare, piscina interioara, centru spa si wellness, sala de fitness, servicii de infrumusetare. Facilitati pentru copii, facilitati business, activitati de divertisment, seri de film, seri tematice, activitati nautice, activitati sportive, internet Wi-Fi.

Photo Resort Delphin Diva Premiere

Photo Resort Delphin Diva Premiere

 1. Hotel Titanic Beach Lara

Acesta se afla in statiunea Lara si dispune de restaurant principal, restaurante A la Carte (cu specific turcesc, italian, pescaresc). Ofera piscine exterioare, interioara, centru spa si wellness, sala de fitness, hammam, Aqua Park, activitati de divertisment. Animatori, programe de divertisment, activitati nautice, facilitati pentru copii, facilitati business, internet Wi-Fi.

Photo Hotel Titanic Beach Lara

Photo Hotel Titanic Beach Lara

Indiferent ce hotel alegi, oferta Antalya 2019 iti va promite oferte pentru toate gusturile, si pentru toate buzunarele. Antalya reprezinta locul ideal pentru cei care iubesc relaxarea, si lenevirea la soare, centrele spa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.