Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Zakynthos |Vacanta Zakynthos |Grecia

15 Cele mai bune hoteluri din Zakynthos

Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Zakynthos vine in ajutorul tau pentru a gasi cel mai bun hotel care conform cerintele tale.

Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Zakynthos

Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Zakynthos

Oferta Zakynthos dispune de numeroase posibilitati de cazare, de la hotelurile de 5 stele exclusiviste, cu numeroase facilitati de lux, precum spa si servicii de All Inclusive, la pensiunile, vilele sau hotelurile de 2, 3 stele pe care le puteti inchiria integral, foarte curate si cu personal ospitalier.

vacanta zakynthos grecia

Vezi ofertele noastre de vacanta Zakynthos Grecia

Vezi Oferta Vacanta Zakynthos.

In Vacanta Zakinthos gasesti variante de cazare atat pentru toate buzunarele, optiunile de cazare pornesc de la pensiuni si vile hoteluri de 2,3 stele, cat si hoteluri de 5 stele.

Hotelurile din Vacanta Zakynthos ofera si renumitele servicii de All Inclusive. Hotelurile All Inclusive Zakynthos ofera facilitati de calitate.

Vacanta Zakynthos detine unele din cele mai bune structuri de cazare din intreaga Grecie, iar acestea ofera o gama diversificata de servicii iar ospitalitatea este de neintrecut. Oferta Zakynthos 2019 cu siguranta are tot ce iti doresti, si poate inca ceva. Hotelurile din Vacanta Zakynthos, multe dintre acestea, sunt peste media greceasca, sau cel putin cand ne raportm in la Grecia, se supune ca acestea nu corespund cu standardele internationale, ei bine, Zakynthos face exceptie.

Nu uita sa te delectezi cu Obiective turistice Zakynthos, sunt unice si incarcate cu istorie.

Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Zakynthos

Cele mai importante 15 de hoteluri din Sejur Zakynthos sunt:

 1. Resort Lesante Blu Exclusive Beach

Hotelul se afla in Tragaki si ofera turistilor sai un restaurant principal si 2 restaurante a la carte, pisine, centru spa si wellness. Ofera tratamente de infrumusetare, baruri, activitati de divertisment, activitati sportive, internet Wi-Fi.

Photo Resort Lesante Blu Exclusive Beach

Photo Resort Lesante Blu Exclusive Beach

 1. Resort and Spa Golden Sun

Hotelul se afla Kalamaki si dispune de restaurant, baruri, piscine (exterioare, interioare), centru spa si wellness. Ofera activitati de divertisment, activitati sportive, internet Wi-Fi, parcare, tratamente de infrumusetare.

Vezi cea mai frumoasa plaja din Zakynthos. Citeste si Plaje Zakynthos.

Photo Resort and Spa Golden Sun

Photo Resort and Spa Golden Sun

 1. Hotel & Spa Lesante Luxury

Acesta se afla in statiunea Tsilivi la 100 de m de plaja si dispune de un restaurant principal, un restaurant A la Carte, baruri. Ofera piscine, centru spa si wellness, centru fitness, facilitati pentru copii, activitati de divertisment, internet Wi-Fi, parcare

Photo Hotel & Spa Lesante Luxury

Photo Hotel & Spa Lesante Luxury

 1. Hotel Meandros Boutique

Hotelul se afla in statiunea Kalamaki la aproximativ 400 m de plaja si dispune de restaurant, baruri, piscine. Ofera centru spa si wellness, tratamente de infrumusetare, activitati de divertisment, internet Wi-Fi, parcare.

Photo Hotel Meandros Boutique

Photo Hotel Meandros Boutique

 1. Hotel Louis Zante Beach

Hotelul se afla in statiunea Laganas si ofera turistilor sai restaurant, baruri, piscine, centru spa si wellness. Ofera facilitati pentru copii, mini market, internet Wi-Fi, parcare, coafor.

Photo Hotel Louis Zante Beach

Photo Hotel Louis Zante Beach

 1. Hotel Diana Palace

Hotelul se afla in statiunea Argassi- Zante si ofera turistilor sai 140 de camere, restaurant, baruri, piscine. Ofera centru spa si wellness, coafor, activitati de divertisment, receptie 24 de ore, internet Wi-Fi.

Citeste si Top 10 restaurante recomandate Zakynthos.

Hoteluri recomandate in Zakynthos, Grecia

Photo Hotel Diana Palace

Photo Hotel Diana Palace

 1. Hotel Cavo Orient Beach

Hotelul se afla in zona Kypseli si dispune de un restaurant principal, un restaurant A la Carte, baruri, piscine. Ofera centru spa si wellness, facilitati pentru copii, activitati de diverisment, internet Wi-Fi, parcare.

Photo Hotel Cavo Orient Beach

Photo Hotel Cavo Orient Beach

 1. Hotel Aqua Bay

Hotelul se gaseste in statiunea Tsilivi la aproximativ 750 m de plaja si dispune de 68 camere moderne. Ofera restaurant principal, restaurant A la Carte, 3 baruri, piscine, centru spa si wellness. Facilitati pentru copii, activitati de divertisment, internet Wi-Fi.

Photo Hotel Aqua Bay

Photo Hotel Aqua Bay

 1. Hotel Zante Maris Suites

Hotelul se gaseste in statiunea Tsilivi la un km de plaja si dispune de restaurant, baruri, piscine, centru spa si wellness. Ofera centru fitness, internet Wi-Fi, parcare.

Photo Hotel Zante Maris Suites

Photo Hotel Zante Maris Suites

 1. Resort and Spa Eleon Grand (Tragaki)

Hotelul se afla aproape de plaja si ofera turistilor sai restaurant, baruri, piscine, centru spa si wellness. Ofera facilitati pentru copii, activitati de divertisment, activitati sportive, mini market.

Photo Resort and Spa Eleon Grand (Tragaki)

Photo Resort and Spa Eleon Grand (Tragaki)

 1. The Bay Hotel & Suites

Hotelul se afla in statiunea Vassilikos si ofera turistilor sai restaurant, baruri, piscine, centru spa si wellness. Ofera servicii de infrumusetare, sala de fitness, facilitati pentru copii, activitati de divertisment, internet Wi-Fi.

Photo The Bay Hotel & Suites

Photo The Bay Hotel & Suites

 1. Hotel Keri Village &Spa by Zante Plaza

Acesta se afla in satul Keri si ofera turistilor sai restaurant, baruri, piscine (interioare, exterioare), centru spa si wellness. Ofera tratamente de infrumusetare, tratamente corporale, activitati de divertisment, activitati sportive, internet Wi-Fi, parcare.

Hoteluri Zakynthos, Grecia

Photo Hotel Keri Village &Spa by Zante Plaza

Photo Hotel Keri Village &Spa by Zante Plaza

 1. Hotel Best Western Galaxy

Hotelul se gaseste in Laganas, chiar pe plaja si dispune de restaurant principal, restaurant A la Carte, baruri, piscine. Ofera centru spa si wellness, facilitati pentru copii, activitati de divertisment, internet Wi-Fi, activitati nautice, business center.

Photo Hotel Best Western Galaxy

Photo Hotel Best Western Galaxy

 1. Hotel Mediterranean Beach

Hotelul se afla in Laganas chiar pe malul marii si ofera turistilor sai restaurant, baruri, piscine, centru spa si wellness. Ofera si tratamente de infrumusetare, facilitati pentru copii, activitati de divertisment, internet Wi-Fi.

Photo Hotel Mediterranean Beach

Photo Hotel Mediterranean Beach

 1. Hotel Palatino

Hotelul se gaseste in orasul Zakynthos si dispune de restaurant, baruri, piscine, centru spa si wellness. Ofera sali de conferinte, facilitati pentru copii, activitati de divertisment, internet Wi-Fi, asistenta medicala (la cerere).

Photo Hotel Palatino

Photo Hotel Palatino

Indiferent unde alegi sa te cazezi in Vacanta Zakynthos, acesta ofera facilitati de calitate. Vacanta Zakynthos poate fii atat una pentru toate buzunarele cat si una exclusivista, in functie de ce preferinte ai. Vacanta Zakynthos este cu siguranta parca desprinsa din povesti ireale, este atat de frumoasa incat nu te lasa sa nu o explorezi in totalitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.