Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Tunisia |Vacanta Tunisia |Tunisia

15 Cele mai bune hoteluri din Tunisia

Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Tunisia vine in ajutorul tau pentru a gasi cel mai bun hotel care conform cerintele tale.

Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Tunisia

Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Tunisia

Oferta Tunisia este diversificata in cee ace priveste structurile de cazare, aceasta oferind hoteluri incepand cu 3 stele si continuand cu cele de 5 stele. Vacanta Tunisia se remarca prin impunatoarele lanturi hoteliere si a resorturilor de 4, 5 stele cu nenumarate facilitati. Oferta Tunisia 2019 ofera hoteluri de 3, 4, 5 stele, pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele.

Vezi Oferta Vacanta Tunisia.

Hotelurile din Tunisia ofera ca masa servicii all inclusive cu preparate europene, dar si specialitati locale din carne de vita, carne de miel sau peste cu garnitura de cus-cus si legume.

Hotelurile Tunisia ofera o gama diversificata de facilitati iar structurile de cazare reprezinta un adevarat paradis arhitectural. Ospitalitatea localnicilor depaseste orice asteptare, iar serviciile oferite sunt la cele mai inalte standarde.

vacanta tunisia

Vezi ofertele noastre de vacanta Tunisia

Din Oferta Tunisia 2019 ai din ce alege, structurile de cazare oferind toate cele necesare pentru o vacanta din care sa nu lipseasca absolut nimic. Ofertele Tunisia 2019 sunt in cea mai mare parte din an, perioadele optime fiind in primavara si toamna. Cauti un hotel cu All Inclusive? Citeste Hoteluri All Inclusive Tunisia.

Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Tunisia

Printre cele mai bune hoteluri din Vacanta Tunisia enumeram:

 1. Resort & Spa The Pearl

Hotelul se afla in statiunea Sousse si dispune de restaurant, baruri, piscine (exterioare, interioara), centru spa si wellness. Ofera tratamente de infrumusetare, sala de fitness, gradina, terasa, activitati de divertisment, program cu animatori, activitati sportive, internet Wi-Fi, parcare.

Photo Resort & Spa The Pearl

Photo Resort & Spa The Pearl

 1. Hotel Magic Life Africana

Hotelul se afla in Hammamet si ofera turistilor sai 4 restaurante si 4 baruri, o piscina interioara si 5 exterioare, waterpark. Ofera centru spa si wellness, sala de fitness, plaja privata, activitati de divertisment, facilitati pentru copii, facilitati business, internet Wi-Fi, magazine, activitati sportive.

Photo Hotel Magic Life Africana

Photo Hotel Magic Life Africana

 1. Hotel Iberostar Diar El Andalous

Hotelul se afla in statiunea Sousse si dispune de 4 restaurante cu meniu local, asiatic, italian si international, 5 baruri, 2 piscine. Ofera centru spa, sala de fitness, facilitati pentru copii, facilitati business, internet Wi-Fi, activitati de divertisment, activitati nautice, activitati sportive, magazine.

Cauti o plaja buna? Citeste despre Plaje Tunisia.

Photo Hotel Iberostar Diar El Andalous

Photo Hotel Iberostar Diar El Andalous

 1. Hotel Iberostar Averroes

Hotelul se afla in orasul Hammamet si ofera turistilor sai  2 restaurante cu meniu tunisian, Italian si international, 3 baruri. Ofera piscina interioara si exterioara, centru spa si wellness, solar, sala de fitness, facilitati pentru copii, facilitati business. Activitati de divertismnet, internet Wi-Fi, parcare.

Photo Hotel Iberostar Averroes

Photo Hotel Iberostar Averroes

 1. Hotel Iberostar Kantaoui Bay

Hotelul se afla in orasul Sousse si dispune de 3 restaurante cu meniu Italian, local si oriental, 3 baruri, o piscina interioara si 2 exterioare. Ofera centru spa si wellness, plaja privata, sala de fitness, facilitati pentru copii, facilitati business, activitati de divertisment. Activitati nautice, program cu animatori, internet Wi-Fi, parcare.

Hoteluri recomandate in Tunisia

Photo Hotel Iberostar Kantaoui Bay

Photo Hotel Iberostar Kantaoui Bay

 1. Iberostar Kuriat Palace

Hotelul se gaseste pe malul marii si ofera turistilor restaurant, bar, piscine (interioara, exterioare), plaja privata. Ofera centru spa si wellness, sala de fitness, tratamente de infrumusetare, facilitati pentru copii, activitati de divertisment. Activitati nautice, activitati sportive, internet Wi-Fi.

Nu rata Obiective Turistice Tunisia sunt unice si extrem de frumoase. Iti diversifica Vacanta Tunisia si cu siguranta pleci mai bogat din punct de vedere cultural.

Photo Iberostar Kuriat Palace

Photo Iberostar Kuriat Palace

 1. Resort Magic Lifeskanes Family

Hotelul se afla in Monastir si dispune de  4 restaurante, 2 baruri la piscina, piscina interioara, doua piscine exterioare. Ofera centru spa si wellness, plaja privata, facilitati pentru copii, activitati de divertisment, internet Wi-Fi, parcare privata gratuita, terasa.

Photo Resort Magic Lifeskanes Family

Photo Resort Magic Lifeskanes Family

 1. Resort Movenpick Marine & Spa

Hotelul se afla in statiunea Sousse si ofera turistilor 5 restaurante (principal si 4 A la Carte), baruri, piscine (exterioare, interioara). Ofera sala de fitness, centru spa si wellness, tratamente de infrumusetare, facilitati pentru copii, activitati de divertisment. Seri tematice, internet Wi-Fi, parcare privata.

Photo Resort Movenpick Marine & Spa

Photo Resort Movenpick Marine & Spa

 1. Hotel Jaz Tour Khalef

Hotelul se afla afla in statiunea Sousse si dispune de restaurant, baruri, piscine (exterioare, interioara), centru spa si wellness. Ofera sala de fitness, aqua park, servicii de infrumusetare, activitati de divertisment, activitati nautice. Internet Wi-Fi, parcare privata, teren de tenis si echipament de tenis.

Photo Hotel Jaz Tour Khalef

Photo Hotel Jaz Tour Khalef

 1. Hotel Magic Holiday Village Manar

Hotelul se afla pe malul marii si ofera turistilor 333 de camere spatioase si elegante, 5 restaurante si 4 baruri, o piscina interioara si 2 exterioare. Ofera centru spa si wellness, sala de fitness, facilitati pentru copii, activitati de divertisment, activitati nautice, internet Wi-Fi.

Cauti un restaurant bun? Citeste Top 10 restaurante recomandate Tunisia.

Hoteluri Vacanta Tunisia

Photo Hotel Magic Holiday Village Manar

Photo Hotel Magic Holiday Village Manar

 1. Hotel Royal Thalassa

Hotelul se afla in pe malul marii si dispune de un restaurant principal, un restaurant A la Carte, piscine (exterioare, interioara). Ofera centru spa si wellness, sala de fitness, servicii de infrumusetare, solar, facilitati pentru copii. Activitati de divertisment, activitati nautice, activitati sportive, internet Wi-Fi.

Photo Hotel Royal Thalassa

Photo Hotel Royal Thalassa

 1. Hotel Sentido Phenicia

Hotelul se afla pe malul marii si dispune de 391 de camere, un restaurant principal (servire bufet), snack restaurant si doua restaurante a-la-carte, 4 baruri. Ofera piscine (exterioare, interioara), centru spa si wellness, sala de fitness, plaja privata, facilitati pentru copii, activitati de divertisment.

Photo Hotel Sentido Phenicia

Photo Hotel Sentido Phenicia

 1. Hotel Delfino Beach

Hotelul se afla in statiunea Hammamet si dispune de un restaurant, 2 baruri, piscine (exterioare, interioara). Ofera centru spa si wellness, sala de fitness, facilitati pentru copii, activitati de divertisment, internet Wi-Fi.

Photo Hotel Delfino Beach

Photo Hotel Delfino Beach

 1. Hotel Magic Scheherazade Sensimar

Hotelul se afla in Sousse si este un hotel destinat adultilor. Dispune de 204 camere, 2 restaurante, bar, 2 piscine exterioare. Ofera centru spa, gradina, activitati de divertisment, internet Wi-Fi, receptie deschisa non-stop.

Photo Hotel Magic Scheherazade Sensimar

Photo Hotel Magic Scheherazade Sensimar

 1. Hotel Vincci Nozha Beach

Hotelul se afla pe malul marii si dispune de 3 restaurante, din care unul principal, 4 baruri, piscine (exterioare, interioara). Ofera centru spa si wellnes, sala de fitness, facilitati pentru copii, activitati de divertisment, internet Wi-Fi.

Photo Hotel Vincci Nozha Beach

Photo Hotel Vincci Nozha Beach

Indiferent de structura de cazare aleasa Vacanta Tunisia este capabila sa va ofere servicii de inalta calitate. Vacanta Tunisia este un ala cele mai inalte standarde, dar poate fi adaptata in functie de buget, in functie de ce alegi tu. Vacanta Tunisia este alegerea perfecta pentru vacantei, ofera in adevaratul sens al cuvantului experiente unice si de neuitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.