Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Sardinia |Vacanta Sardinia |Italia

15 Cele mai bune hoteluri din Sardinia

Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Sardinia vine in ajutorul tau pentru a gasi cel mai bun hotel care conform cerintele tale.

Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Sardinia

Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Sardinia

Oferta Sardinia dispune de o gama diversificata de structuri de cazare, aceasta oferind hoteluri, vile, pensiuni incepand cu 3 stele pana la exclusivistele hoteluri de 5 stele. Desi nu dispune de impunatoare resorturi, aceasta destinatie detine hoteluri care ofera facilitate de inalta calitate si o atmosfera prietenoasa care completeaza acest vis Sardinian.

Vezi Oferta Vacanta Sardinia

Oferta Vacanta Sardinia 2019 va ofera diversitate dar si preturi pentru fiecare in parte, aceasta destinatie fiind mai mult o destinatie exclusivista, cu tarife putin peste medie decat una care necesita un buget redus.

vacanta sardinia italia

Vezi ofertele noastre de vacanta Sardinia, Italia

Oferta din Sardinia detine tarife mai mari decat Italia continentala, dar cu siguranta are foarte multe de oferit, iar raportul calitate – pret este unul ideal. Oferta Vacanta Sardinia 2019 este cu siguranta una diversificata si atractiva, iar un sejur Sardinia de 7-8 zile cu siguranta iti va incanta sufletul cu tot ce este frumos si iti va incarca beteriile. Cauti un restaurant bun? Avem pentru tine Top 10 restaurante recomandate Sardinia.

Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Sardinia

Cele mai bune hoteluri din Vacanta Sardinia sunt:

 1. Hotel El Faro

Hotelul se afla Baia delle Ninfe (golful sirenelor) si ofera turistilor sai 88 camere elegante, restaurant, bar, snack bar. Dispune de centru spa si wellness, solar, sala de fitness, tratamente de infrumusetare, piscine (exterioara, interioara). Facilitati pentru copii, activitati de divertismdent, activitati nautice, internet Wi-Fi.

Photo Hotel El Faro

Photo Hotel El Faro

 1. Hotel Alma

Hotelul se afla aproape de plaja Lido di San Giovanni si dispune de 43 camere elegante, restaurant, bar, piscina. Ofera terasa, internet Wi-Fi, activitati de divertisment, camera de bagaje, receptie deschisa non-stop.

Photo Hotel Alma

Photo Hotel Alma

 1. Hotel Punta Negra

Acesta se afla in Fertilia si ofera turistilor sai 86 de camera, 2 restaurante, bar, snack bar, piscine, servicii de masaj. Ofera facilitati pentru copi, activitati de divertisment, activitati nautice, internet Wi-Fi, camera de bagaje, receptie deschisa non stop.

Photo Hotel Punta Negra

Photo Hotel Punta Negra

 1. Hotel Oasis

Acesta se afla foarte aproape de plaja in orasul Alghero si dispune de 120 de camere elegante, 2 baruri, restaurant, pizzerie. Ofera  piscina, gradina, internet Wi-Fi, facilitati pentru copii, activitati de divertisment, sala de conferinta.

Nu uita de Obiective Turistice Sardinia, iti diversifica vacanta si sunt cu adevarat impresionante.

Photo Hotel Oasis

Photo Hotel Oasis

 1. Resort Colonna

Hotelul se gaseste aproape de plaja Cala Granu si ofera turistilor sai 2 restaurante, bar, 7 piscine. Ofera centru spa si wellness, sala de fitness, solar, tratamente de infrumusetare, internet Wi-Fi. Facilitati pentru copii, activitati de divertisment, activitati nautice, camera de bagaje, birou de turism.

Photo Resort Colonna

Photo Resort Colonna

 1. Hotel Colonna Grand Capo Testa

Hotelul se gaseste in nordul Sardiniei aproape de plaja cu nisip fin si dispune de 125 camere si arhitectura mediteraneana. Ofera  2 restaurante, bar, piscina, centru spa si wellness, facilitate pentru copii, activitati de divertisment, camera de bagaje, internet Wi-Fi.

Hoteluri recomandate in Sardinia, Italia

Photo Hotel Colonna Grand Capo Testa

Photo Hotel Colonna Grand Capo Testa

 1. Hotel Corte Rosada-adults only

Hotelul se afla in golful Porto Conte si dispune de urmatoarele facilitati: 160 camere elegante, bar, restaurant, piscina in aer liber. Ofera centru spa si wellness, sala de fitness, tratamente de infrumusetare, internet Wi-Fi. Seri tematice, facilitati pentru copii, activitati de divertisment, activitati nautice.

Photo Hotel Corte Rosada-adults only

Photo Hotel Corte Rosada-adults only

 1. Hotel Grand Smeraldo Beach

Acesta se afla pe malul marii, aproape de Baja Sardinia si dispune de 162 de camera elegante, 2 restaurante (unul interior si unul pe plaja), 2 baruri. Ofera 4 piscine exterioare, sala de fitness, servicii de masaj, internet Wi-Fi, sala de conferinta, activitati de divertisment.

Cauti o plaja buna? Avem pentru tine Plaje Sardinia.

Photo Hotel Grand Smeraldo Beach

Photo Hotel Grand Smeraldo Beach

 1. Hotel Colonna Park

Hotelul se afla in inima Costei Smeralda si ofera turistilor sai restaurant, bar, piscina exterioara, solar. Ofera internet Wi-Fi, teren de golf, teren de tenis, terasa, gradina, receptie deschisa non stop.

Photo Hotel Colonna Park

Photo Hotel Colonna Park

 1. Hotel Porto Conte

Hotelul se gaseste pe malul marii si ofera turistilor urmatoarele facilitati: 143 camere, restaurant, 2 baruri, 2 piscine in aer liber. Ofera internet Wi-Fi, programe de animatie, facilitate pentru copii, teren de tenis,  activitati de divertisment, camera de bagaje.

Photo Hotel Porto Conte

Photo Hotel Porto Conte

 1. Hotel Rina

Hotelul se gaseste in Alghero si ofera turistilor sai  80 de camera elegante, restaurant, bar, terasa in aer liber. Ofera facilitate pentru copii, piscina, internet Wi-Fi, activitati de divertisment, sala de conferinta.

Hoteluri Vacanta Sardinia, Italia

Photo Hotel Rina

Photo Hotel Rina

 1. Hotel Alghero City

Hotelul se afla in Algher si dispune de 50 de camera frumos decorate, restaurant, bar, internet Wi-Fi, camera de bagaje, receptie deschisa non stop.

Photo Hotel Alghero City

Photo Hotel Alghero City

 1. Hotel Residenza Buganvillea – Eucalipti – Gardenia

Hotelul se afla in aproape de plaja si ofera turistilor restaurant, bar, piscina, seif, parcare privata, camera de bagaje.

Pleaca informat, citeste Informatii pentru o vacanta reusita in Sardinia.

Photo Hotel Residenza Buganvillea - Eucalipti – Gardenia

Photo Hotel Residenza Buganvillea – Eucalipti – Gardenia

 1. Hotel Florida

Hotelul se gaseste aproape de orasului Alghero si ofera turistilor 73 camere confortabile, restaurant cu privelisti uimitoare asupra marii, bar, terasa si snack bar. Ofera piscina, facilitate pentru copii, activitati de divertisment, internet Wi-Fi, plaja aproape de hotel.

Photo Hotel Florida

Photo Hotel Florida

 1. Hotel Residence Europa

Hotelul se gaseste in orasul Alghero si dispune de camere elegante, snack bar, salon TV, receptie deschisa 8 – 24, internet Wi-Fi, servicii de curatatorie, camera de bagaje, seif.

Photo Hotel Residence Europa

Photo Hotel Residence Europa

Indiferent de ce structura de cazare alegeti, hotelurile din Vacanta Sardinia ofera servicii de calitate pentru a satisface orice cerinta. Camera sunt curate si bine dotate, iar mancare are gust, toate pentru un sejur de neuitat. Vacanta Sardinia le are pe toate si poate si inca ceva, un farmec aparte care cu siguranta te va impresiona. Oferta Vacanta Sardinia poate fii cu siguranta una adaptata cerintelor tale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.