Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Mallorca |Vacanta Mallorca |Spania

15 Cele mai bune hoteluri din Mallorca

Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Mallorca vine in ajutorul tau pentru a gasi cel mai bun hotel care conform cerintele tale.

Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Mallorca

Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Mallorca

Oferta Mallorca este diversificata in cee ace priveste structurile de cazare, aceasta oferind hoteluri incepand cu 2 stele si continuand cu cele de 5 stele. Hotelurile de 2 sau 3 stele, sunt peste medie oferind servicii de calitate si diverse facilitati. Exclusivistele hoteluri de 4 sau 5 stele, sunt hoteluri cu servicii de cea mai buna calitate, si diverse facilitate precum si diverse modalitati de relaxare si petrecere a timpului liber.

Vezi Oferta Vacanta Mallorca

Hotelurile Mallorca sunt hoteluri foarte bune, aici existand numeroase lanturi hoteliere renumite in intreaga lume. Posibilitatile de cazare in Vacanta Mallorca sunt foarte vaste, iar ofertele sunt pentru toate buzunarele. Statiunile cele mai cautate din Vacanta Mallorca sunt reprezentate de: El Arenal (Playa de Palma), Ca’n Pastilla, Magalluf, Palma Nova, Santa Ponsa, Alcudia.

vacanta mallorca spania

Vezi ofertele noastre de vacanta Mallorca Spania

Hotelurile din Vacanta Mallorca ofera ca tip de masa: mic dejun, demipensiune, pensiune completa sau chiar servicii de All Inclusive. Toate acestea pentru bunastarea turistului si pentru a se identifica cat mai bine cu destinatia. Vrei un hotel cu All Inclusive Mallorca? Citeste Hoteluri All Inclusive Mallorca

Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Mallorca

Printre cele mai bune hoteluri din Vacanta Mallorca enumeram:

 1. Hotel Pure Salt Port Adriano

Hotelul se afla pe coasta insulei Mallorca si este un hotel destinat adultilor si dispune de restaurant, baruri, piscine. Ofera centru spa si wellness, solar, sala de fitness, facilitate de infrumusetare, activitati de divertisment, internet Wi-Fi, parcare.

Photo Hotel Pure Salt Port Adriano

Photo Hotel Pure Salt Port Adriano

 1. Hotel Parc Natural

Hotelul se afla  pe plaja Playa de Muro si dispune de restaurant principal, bistro, baruri, piscine (exterioare, interioara). Ofera centru spa si wellness, tratamente de infrumusetare, program de animatie, activitati de divertisment, facilitati pentru copii, internet Wi-Fi, solar, sala de fitness.

Nu rata Obiective Turistice Mallorca, sunt pline de farmec si cultura. Citeste despre Obiective Turistice Mallorca.

Photo Hotel Parc Natural

Photo Hotel Parc Natural

 1. Hotel Grupotel Parc Natural Spa

Hotelul se afla in fata Playa de Muro si ofera turistilor sai restaurant tip bufet, baruri, piscine (exterioare, interioare). Ofera centru spa si wellness, activitati de divertisment, internet Wi-Fi, facilitati business.

Photo Hotel Grupotel Parc Natural Spa

Photo Hotel Grupotel Parc Natural Spa

 1. Hotel Iberostar Playa de Palma

Hotelul se afla pe malul marii si ofera turistilor sai 2 restaurante (unul principal si unul A la Carte), baruri. Ofera piscine (exterioare, interioara), centru spa si wellness, facilitati business, activitati de divertisment, activitati nautice, internet Wi-Fi.

Photo Hotel Iberostar Playa de Palma

Photo Hotel Iberostar Playa de Palma

 1. Hotel Nixe Palace

Hotelul se gaseste pe plaja in zona Cala Mayor si dispune de 3 restaurante, baruri, piscine (interioara, exterioare). Ofera centru spa si wellness, activitati de divertisment, facilitati pentru copii, facilitati business, internet Wi-Fi, parcare acoperita.

Cauti o plaja buna? Citeste Plaje Mallorca

Hoteluri recomandate in Mallorca, Spania

Photo Hotel Nixe Palace

Photo Hotel Nixe Palace

 1. Hotel H10 Punta Negra

Hotelul se afla in Costa d’en Blanes si ofera turistilor sai 3 restaurante (principal, 2 A la Carte), baruri, piscine (exterioare, interioara). Ofera centru spa si wellness, servicii de infrumusetare, facilitati pentru copii, activitati de divertisment, internet Wi-Fi, facilitati business.

Photo Hotel H10 Punta Negra

Photo Hotel H10 Punta Negra

 1. Hotel Iberostar Cristina

Hotelul se afla aproape de plaja Playa de Palma si dispune de restaurant, baruri, piscine (interioara, exterioara). Ofera centru spa si wellness, tratamente de infrumusetare, facilitati pentru copii, activitati de divertisment, internet Wi-Fi, activitati nautice, facilitati business.

Photo Hotel Iberostar Cristina

Photo Hotel Iberostar Cristina

 1. Hotel Hesperia Villamil

Hotelul se afla pe plaja din statiunea Paguera si ofera turistilor sai 3 restaurante, un bar si un snack bar, piscine (exterioara, interioara). Ofera centru spa si wellness, servicii de infrumusetare, solar, sala de fitness, activitati de divertisment, program de animatie, internet Wi-Fi

Photo Hotel Hesperia Villamil

Photo Hotel Hesperia Villamil

 1. Hotel Iberostar Albufera Playa

Hotelul se afla in statiunea Playa de Murosi dispune de un restaurant à la carte şi 2 restaurante tip bufet, piscine (exterioare, interioara), baruri. Ofera centru spa si wellness, solar, sala de fitness, facilitati pentru copii, activitati de divertisment, internet Wi-Fi, activitati nautice.

Incearca un restaurant in Mallorca. Citeste despre Top 10 restaurante recomandate Mallorca.

Photo Hotel Iberostar Albufera Playa

Photo Hotel Iberostar Albufera Playa

 1. Hotel Alua Hawaii Mallorca & Suites

Hotelul se gaseste pe plaja din Palma Nova si dispune de un restaurant, baruri, 2 piscine exterioare pentru adulti, o piscina pentru copii. Ofera facilitati pentru copii, activitati de divertisment, internet Wi-Fi.

Photo Hotel Alua Hawaii Mallorca & Suites

Photo Hotel Alua Hawaii Mallorca & Suites

 1. Hotel Fergus Club Europa

Hotelul se afla in Peguera si ofera turistilor sai restaurant, bar, snack bar, piscina, sala de fitness. Ofera facilitati pentru copii, activitati de divertisment, program cu animatori, internet Wi-Fi, teren de golf, teren de tenis.

Hoteluri Vacanta Mallorca, Spania

Photo Hotel Fergus Club Europa

Photo Hotel Fergus Club Europa

 1. Hotel Hipotels Playa de Palma Palace (Adults Only)

Hotelul se afla in Playa de Palma, la 200 de metri de plaja si dispune de restaurant bufet, baruri, piscine (exterioare, interioara). Ofera centru spa si wellness, activitati de divertisment, internet Wi-Fi, terasa, sala de fitness, facilitati pentru copii.

Photo Hotel Hipotels Playa de Palma Palace (Adults Only)

Photo Hotel Hipotels Playa de Palma Palace (Adults Only)

 1. Hotel Riu Bonanza Playa

Hotelul se gaseste in statiunea Illetas si dispune de restaurant, bar, piscine (exterioare, interioara), solar, centru fitness. Ofera centru spa si wellness, tratamente de infrumusetare, facilitati pentru copii, activitati de divertisment, internet Wi-Fi, activitati nautice.

Photo Hotel Riu Bonanza Playa

Photo Hotel Riu Bonanza Playa

 1. Hotel Pure Salt Garonda

Hotelul se afla in statiunea Playa de Palma si dispune de restaurant principal de tip bufet, restaurant A la Carte, baruri, snack bar, piscine (exterioare, interioara). Ofera centru spa si wellness, activitati de divertisment, internet Wi-Fi.

Photo Hotel Pure Salt Garonda

Photo Hotel Pure Salt Garonda

 1. Resort Katmandu (ex Magalluf Park)

Acesta se afla in Calvia si ofera turistilor sai un restaurant bufet, snack bar, o cofetarie, piscine (exterioare, interioara). Ofera si centru spa si wellness, facilitati pentru copii, activitati de divertisment, parcare, internet Wi-Fi.

Photo Resort Katmandu (ex Magalluf Park)

Photo Resort Katmandu (ex Magalluf Park)

Indiferent de structura de cazare aleasa Vacanta Mallorca este capabila sa va ofere servicii de calitate. Vacanta Mallorca ste atat una pentru toate buzunarele cat si una exclusivista, in functie de ce alegi tu. Vacanta Mallorca este alegerea perfecta pentru vacanta de vara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.