Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Kusadasi |Vacanta Kusadasi |Sejur Turcia

15 Cele mai bune hoteluri din Kusadasi

Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Kusadasi vine in ajutorul tau pentru a gasi cel mai bun hotel care se muleaza pe cerintele tale.

Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Kusadasi

Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Kusadasi

Oferta pentru o vacanta in Kusadasi este diversificata. Toate hotelurile din Kusadasi sunt capabile sa ofere servicii la cele mai inalte standarde. Pentru un rasfat complet, alege un resort tip All Inclusive sau Ultra All Inclusive. Resorturile din Kusadasi ofera o gama diversificata de facilitati pentru ralaxare, pentru petrcerea timpului liber, pentru distractie. Unele dintre acestea pot fii resoturi pentru familii si altele adults only. Fie ca alegem un hotel exclusivist de 5 stele, sau unul de 3, 4 stele acestea ofera servicii de calitate care vor satisface pana si cele mai pretentioase cerinte.

vacanta kusadasi turcia

Vezi ofertele noastre de vacanta Kusadasi Turcia

Vezi oferta pentru Vacanta Kusadasi.

Kusadasi este alegerea perfecta pentru cei care vor sa se relaxeze in cadrul exclusivistelor hoteluri de 5 stele din Kusadasi, dar si in resorturi de 3, 4 stele turisti vor avea parte de relaxare. Cu siguranta un sejur Kusadasi de 7/14 zile iti va incarca bateriile.

Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Kusadasi

Iata cele mai bune 15 hoteluri din Vacanta Kusadasi recomandate de noi:

 1. Hotel Korumar Ephesus Beach & Spa Resort

Hotelul se afla pe malul marii si ofera turistilor sai restaurant principal, 5 restaurante A’ la carte, 5 baruri. Piscine exterioara, piscine interioare, centru spa, centru de infrumusetare, facilitati pentru copii, activitati de divertisment, activitati sportive.

Photo Hotel Korumar Ephesus Beach & Spa Resort

Photo Hotel Korumar Ephesus Beach & Spa Resort

 1. Resort Sunis Efes Royal Palace

Acesta se afla in statiunea Kusadasi pe malul marii, si dispune de 470 de camere, restaurant principal, 5 restaurante A l’a carte, baruri. Piscine exterioare, piscine interioare, centru spa, facilitati pentru copii, activitati de divertisment, activitati sportive.

Plajele din Kusadasi sunt extrem de frumoase. Avem pentru tine Plaje Kusadasi.

Photo Resort Sunis Efes Royal Palace

Photo Resort Sunis Efes Royal Palace

 1. Hotel Aqua Fantasy

Hotelul afla aproape de plaja si ofera turistilor, 2 restaurante principale, 3 restaurante A la Carte, 10 baruri. Ofera si 5 piscine exterioare, piscine interioare, Aquapark, centru spa, facilitati pentru copii, activitati de divertisment, activitati sportive.

Photo Hotel Aqua Fantasy

Photo Hotel Aqua Fantasy

 1. Resort & Spa Euphoria Aegean

Hotelul se afla in Sigacik si dispune de restaurant principal, 4 restaurante a la carte, baruri, internet Wi-Fi. Ofera 4 piscine exterioare, 2 piscine interioare, aquapark, centru spa, facilitati pentru copii, activitati de divertisment, activitati nautice.

Photo Resort & Spa Euphoria Aegean

Photo Resort & Spa Euphoria Aegean

 1. Hotel Aria Claros Beach (ex Onyria Claros)

Acesta se afla in Ozdere si ofera restaurant principal, 3 restaurante a la carte, baruri, sali de conferinte. Ofera 4 piscine exterioare, piscina interioara, aqua park, centru spa, facilitati pentru copii, activitati de divertisment, activitati nautice.

Aproape toate hotelurile din Kusadasi ofera All Inclusive. Avem cateva recomandari Hoteluri All Inclusive Kusadasi.

Hoteluri recomandate in Statiunea Kusadasi, Turcia

Photo Hotel Aria Claros Beach (ex Onyria Claros)

Photo Hotel Aria Claros Beach (ex Onyria Claros)

 1. Hotel Korumar Deluxe

Acesta se afla pe malul marii si ofera turistilor 2 restaurante principale, 2 restaurante a la carte, baruri. Ofera si piscine (exterioare, interioara), centru spa, 3 zone de plaja, 6 sali de conferinta. Activitati de divertisment, activitati nautice, facilitati pentru copii.

Photo Hotel Korumar Deluxe

Photo Hotel Korumar Deluxe

 1. Hotel Kustur Club Holiday Village

Hotelul se gaseste centrul orasului Kusadasi si dispune de restaurant principal, restaurant fast food, restaurant a la Carte. Ofera si piscina exterioara, piscina interioara, centru spa, facilitati pentru copii, activitati de divertisment.

Nu uita de Obiective Turistice Kusadasi sunt de o frumusete aparte si iti diversifica vacanta.

Photo Hotel Kustur Club Holiday Village

Photo Hotel Kustur Club Holiday Village

 1. Hotel Imbat

Hotelul se afla pe malul marii si ofera restaurant principal, un restaurant a la carte, 6 baruri, sala de conferinte. Ofera centru spa, piscine (exterioare, interioare), centru comercial, programe de animatie, activitati de divertisment.

Photo Hotel Imbat

Photo Hotel Imbat

 1. Hotel Sunconnect Atlantique Holiday Club

Hotelul se afla pe plaja Long Beach si dispune de 368 de camere, restaurant interior si exterior, restaurant a la carte. Ofera si piscina exterioara, centru spa, piscina exterioara, facilitati pentru copii, activitati de divertisment.

Photo Hotel Sunconnect Atlantique Holiday Club

Photo Hotel Sunconnect Atlantique Holiday Club

 1. Resort Tusan Beach

Acesta se afla pe malul marii intr-un golf pitoresc si dispune de 354 de camere, restaurant, baruri. Ofera si piscina exterioara, interioara, centru spa, facilitati pentru copii, activitati de divertisment, animatori, internet Wi-Fi.

Vrei un restaurant traditional? Cu manacare traditionala? Cu atmosfera traditionala? Citeste si Top 10 restaurante recomandate Kusadasi.

Photo Resort Tusan Beach

Photo Resort Tusan Beach

 1. Hotels & Resort Club Yali

Acesta se afla la 3km de Gumuldur si ofera turistilor sai doua restaurante principale, restaurante a la carte (kebap, pescaresc, italian, chinezesc). Ofera si piscina exterioara, centru spa, activitati de divertisment.

Hoteluri Kusadasi, Turcia

Photo Hotels & Resort Club Yali

Photo Hotels & Resort Club Yali

 1. Resort Richmond Ephesus

Resortul se afla in golful Pamucak, aproape de plaja si ofera restaurant principal, restaurante a la carte, baruri. Ofera si piscina (exterioara, interioara), centru spa, activitati de divertisment, activitati sportive, activitati nautice.

Photo Resort Richmond Ephesus

Photo Resort Richmond Ephesus

 1. Hotel Alkoclar Adakule

Hotelul se afla pe malul marii si dispune de restaurant principal, restaurant a-la-carte, baruri, internet Wi-Fi. Ofera si piscina (exterioara, interioara), centru spa, centru de infrumusetare, Aqua Park, activitati de divertisment, activitati nautice.

Photo Hotel Alkoclar Adakule

Photo Hotel Alkoclar Adakule

 1. Hotel Le Bleu & Resort

Acesta se afla pe malul marii si ofera restaurant principal, restaurante a la carte, baruri, piscine in aer liber, piscine interioare. Ofera si centru spa, activitati de divertisment, activitati nautice.

Photo Hotel Le Bleu & Resort

Photo Hotel Le Bleu & Resort

 1. Hotel Labranda Ephesus Princess

Hotelul se afla pe malul marii si dispune de 2 restaurante principale, 6 restaurante la carte, baruri. Ofera si piscine exterioare, piscine interioare,centru spa, activitati de divertisment, activitati nautice, sala de conferinte.

Photo Hotel Labranda Ephesus Princess

Photo Hotel Labranda Ephesus Princess

Indiferent de calasificare structurii de cazare aleasa, Vacanta Kusadasi este un intreg, oferind toate facilitatile pentru o vacanta de vis. Vacanta Kusadasi este mai mult decat o vacanta All Inclusive, este un adevarat paradis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.