Top 15 cele mai bune hoteluri din Dubai| Vacanta Dubai| Emiratele Arabe Unite

Top 15 Cele mai bune hoteluri din Dubai

Top 15 cele mai bune hoteluri din Dubai – te ajuta sa gasesti hotelul potrivit, care se pliaza pe toate cerintele tale pentru o vacanta Dubai de vis.
Vezi oferta hotelurilor din Statiunea Dubai

Top 15 Cele mai bune hoteluri din Dubai

Top 15 Cele mai bune hoteluri din Dubai

Oferta pentru o vacanta in Dubai este diversificata. Luxul se gaseste in fiecare hotel din Dubai, indiferent de clasificarea acestuia. Vacanta Dubai este una plina de diversiment, de lux, de adrenalina, de frumos, de unic, plina de superlativul „cel/cea mai”. Structurile de cazare depasesc orice asteptare, acestea oferind turistilor o multitudine de facilitati precum: activitati de divertisment, facilitati spa si wellness, facilitati pentru copii, restaurante, zone cu plaja privata, piscine, activitati nautice, activitati sportive.

vacanta dubai

Vezi ofertele noastre de vacanta Dubai

Citeste si Obiective turistice Dubai pentru o vacanta Dubai reusita.

Hoteluri din Dubai

Printre cele mai bune hoteluri din Dubai se regasesc:

 1. Hotel Ghaya Grand –> 5 nota Tripadvisor

Acest hotel pune la dispozitia turistilor sai o piscina, 5 restaurante, baruri, centru spa si wellness, facilitati business (9 sali de conferinta). Facilitati pentru copii, sala de gimnastica, teren de tenis, activitati de divertisment, activitati sportive.

Photo Hotel Ghaya Grand

Photo Hotel Ghaya Grand

 1. Hotel Raffles Dubai –> 5 nota Tripadvisor

Hotelul ofera turistilor sai 7 restaurante, piscine, baruri, facilitati spa si wellness (sauna, masaj, jacuzzi, fitness), centrul comercial Wafi, internet Wi-Fi. Activitati de divertisment (club de noapte), facilitatii pentru copii.

Photo Hotel Raffles Dubai

Photo Hotel Raffles Dubai

 1. Resort The Oberoi Beach Al Zorah –> 5 nota Tripadvisor

Acesta dispune de plaja privata, restaurante (specific italian, indian, japonez, fructe de mare) , baruri, piscine. Facilitati spa si wellness, facilitati pentru cei mici, internet Wi-Fi, sali de conferinta si petreceri, divertisment de seara.

Photo Resort The Oberoi Beach Al Zorah

Photo Resort The Oberoi Beach Al Zorah

 1. Hotel Aloft City Centre Deira –> 5 nota Tripadvisor

Acest hotel se afla in centrul Deira si ofera piscina exterioara, restaurant, baruri, centru spa si wellness, magazin alimentar. Sala de conferinte, facilitati pentru copii, activitati de divertisment (biliard, sala de jocuri, proiectie filme, muzica live).

Afla care este cea mai buna plaja din Dubai citind si 10 cele mai bune plaje din Dubai

Photo Hotel Aloft City Centre Deira

Photo Hotel Aloft City Centre Deira

 1. Hotel Nikki Beach Resort & Spa Dubai –> 5 nota Tripadvisor

Hotelul ofera 117 camere, plaja privata, piscina in aer liber, 5 restaurante, centru spa si wellness, salon de infrumusetare, facilitati pentru copii. Dar si internet Wi-Fi, activitati de divertisment, activitati sportive.

Top-ul celor 15 cele mai bune hoteluri Dubai continua cu:

Photo Hotel Nikki Beach Resort & Spa Dubai

Photo Hotel Nikki Beach Resort & Spa Dubai

 1. Hotel Dukes Dubai –> 4.5 nota Tripadvisor

Acest hotel dispune de piscina infinity, rau artificial, centru spa si wellness, 4 restaurante, baruri, plaja privata. Activitati de divertisment (muzica live, seri tematice, club pentru copii), internet Wi-Fi, facilitati pentru copii, activitati sportive, activitati nautice.

Photo Hotel Dukes Dubai

Photo Hotel Dukes Dubai

 1. Hotel Radisson Blu Dubai Waterfront –> 4.5 nota Tripadvisor

Hotelul dispune de 8 baruri si restaurante, piscina, 11 sali de conferinta, centru spa si wellness (spa, sauna, masaj, fitness). Facilitati pentru copii (loc de joaca, mini club, piscina pentru copii, activitati), activitati de divertisment, activitati sportive, internet Wi-Fi.

Photo Hotel Radisson Blu Dubai Waterfront

Photo Hotel Radisson Blu Dubai Waterfront

 1. Hotel The H –> 4.5 nota Tripadvisor

Acesta dispune de 7 restaurante, baruri, piscine, centru spa si wellness cu 10 sali de tratament, salon de infrumusetare. Facilitati business, facilitati copii, activitati de divertisment (biliard, club de noapte, evenimente de seara), internet Wi-Fi

Photo Hotel The H

Photo Hotel The H

 1. Hotel Atlantis The Palm –> 4.5 nota Tripadvisor

Acest hotel ofera restaurant, bar, terasa, magazine, piscine, centru spa si wellness, centru de conferinte, facilitati copii, salon de infrumusetare, activitati de divertisment, activitati sportive. Accesul gratuit pentru turistii hotelului in parcurile tematice Lost Chambers si Aquaventure.

Photo Hotel Atlantis The Palm

Photo Hotel Atlantis The Palm

 1. Hotel Rixos Bab Al Bahr –> 4.5 nota Tripadvisor

Hotelul dispune de 7 restaurante, 6 baruri, pub, piscine, centru spa si wellness (baie turceasca, sauna, masaj, centru fitness). Centru de scufundari, centru de infrumusetare, activitati de divertisment, sporturi acvatice, echipa de animatie.

Photo Hotel Rixos Bab Al Bahr

Photo Hotel Rixos Bab Al Bahr

 1. Hotel and Residences DoubleTree by Hilton -Al Barsha –> 4.5 nota Tripadvisor

Hotelul ofera restaurante, baruri, piscine, centru spa si wellness, salon de infrumusetare, activitati de divertisment, activitati sportive.

Luxul se gaseste si in urmatoarele hoteluri

Photo Hotel and Residences DoubleTree by Hilton -Al Barsha

Photo Hotel and Residences DoubleTree by Hilton -Al Barsha

 1. Hotel Ja Ocean View –> 4.5 nota Tripadvisor

Acesta dispune de 342 de camere, 5 restaurante si baruri, piscina infinity, piscina pentru copii, centru de infrumusetare, centru spa si wellness, centru de conferinta, acces plaja publica. De asemenea, ofera activitati de divertisment si sportive.
Nu stii unde sa mananci? Te poti uita aici: Top 10 cele mai bune restaurante din Dubai

Photo Hotel Ja Ocean View

Photo Hotel Ja Ocean View

 1. Hotel Nassima Royal –> 4.5 nota Tripadvisor

Hotelul ofera 471 de camere, 4 restaurante internationale, baruri, cluburi de noapte, piscina in aer liber, facilitati spa si wellness, activitati de divertisment, internet Wi-Fi.

Photo Hotel Nassima Royal

Photo Hotel Nassima Royal

 1. Hotel Armani –> 4.5 nota Tripadvisor

Acesta ofera piscina exterioara, restaurante, baruri,magazine, mini-market, parcare privata, internet Wi-Fi. De asemenea, centru spa si wellness, activitati de divertisment, animatori, club de noapte, salon de infrumusetare.

Photo Hotel Armani

Photo Hotel Armani

 1. Hotel Towers Rotana –> 4.5 nota Tripadvisor

Hotelul ofera 2 restaurante, 3 baruri, 360 de camere, 9 Sali de conferinta, piscina exterioara, centru spa si wellness (sauna, jacuzzi, masaj). Parcare, internet Wi-Fi, magazine de suveniruri, activitati de divertisment.

Photo Hotel Towers Rotana

Photo Hotel Towers Rotana

Hotelurile din Dubai sunt demne de o vacanta reusita. Toate hotelurile din statiunea Dubai ofera servicii de calitate si sunt unele din cele mai frumoase din lume. Dubai este una din cele mai frumoasa statiuni pentru petrecerea vacantei presarata cu toate ingredientele necesare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.