Plaje Tenerife |Vacanta Tenerife |Sejur Spania

Plaje Tenerife. 10 cele mai bune plaje din Tenerife

Atunci cand te gandesti la Tenerife, te gandesti la Plaje Tenerife iar acestea sunt cu siguranta spectaculoase si unice.

Plaje Tenerife

Plaje Tenerife

Insulele Canare reprezinta unul dintre cele mai frumoase locuri din Europa, iar acest lucru se datoreaza faptului ca mereu este soare si cad, oamenii sunt prietenoşi, plajele sunt superbe si unice, iar peisajele sunt absolut impresionante. Originea vulcanica a insulei determina existenta unor plaje unice dar nu intr-un numar considerabil. Pentru a satisface cererea in acest sector, s-au implementat plajele artificiale formate din nisip adus din Desertul Sahara.

Vezi Oferta Vacanta Tenerife

Coasta Insulei Tenerife se intinde pe o distanta de 400km, aici regasind multe din plajele spectaculoase din Europa. Exotismul plajelor din Vacanta Tenerife consta in culoarea acestora. Multe dintre aceste plaje sunt cu nisip negru, datorita vulcanului ce a erupt cu mult timp in urma. Regasim insa si multe plaje cu nisip galben ce este adus tocmai din Sahara.

Partea de nord a insulei Tenerife este extrem de cautata de catre britanicii datorita peisajelor, padurilor inverzite si ofera posibilitatea plimbarilor in zona rezervatiei naturale din Tenerife.

vacanta tenerife spania

Vezi ofertele noastre de vacanta Tenerife, Spania

In partea de sud a insulei Tenerife, marea majoritate a plajelor sunt premiate cu steag albastru datorita calitatii nisipului si serviciilor oferite pe plaja de catre restaurante, magazine si cafenele. Cele mai cautate plaje sunt cele din zona statiunilor turistice Playa de las Americas, Los Cristianos si Costa Adeje.

Vacanta Tenerife inseamna si obiective turistice, pe langa celebrele sale plaje cu nisip vulcanic si cu valurile inspumate ale oceanului. Citeste si Obiective turistice Tenerife

Vacanta Tenerife ofera apusuri de soare pline de romantism, un loc de relaxare pe plajele sale superbe si este presarata cu obiective turistice si o atmosfera prietenoasa.

Top 10 cele mai bune plaje din Tenerife

Plajele din Vacanta Tenerife sunt caracterizate de unicitate si de o frumusete aparte, iar cele mai importante sunt:

 • Playa Las Teresitas este cea mai frumoasa si reprezinta un simbol pentru Tenerife. Este o plaja amensajat antropic, lunga si destul de lata presarata cu palmieri. Se afla in nodrul insulei si este potrivita pentru familiile cu copii datorita intrarii line in mare si a lipsei valurilor.
Photo Playa Las Teresitas

Photo Playa Las Teresitas

 • Playa de los Cristianos este iubita de cei care prefera linistea. Dispune si de un port, acesta fiind locul de plecare in excursii de pescuit, plimbari cu barca. Aceasta se afla in sudul insulei Tenerife.
Photo Playa de los Cristianos

Photo Playa de los Cristianos

 • Plajele La Tejita şi El Medano sunt plaje naturale, pe alocuri neamenajate. Acestea sunt situate de-o parte si alta a Muntelui Rosu, peisajul fiind sublim. In aceasta zona valurile sunt imense si sunt considerate plaje foarte bune din Tenerife.

Cauti o oferta pentru un hotel bun? Intra pe Top 15 cele mai bune hoteluri din Tenerife.

Photo Playa El Medano

Photo Playa El Medano

 • Playa Jardin este o plaja atipica, presarata cu multe flori, fiind practic o gradina botanica in lungul unei fasii de nisip vulcanic de culoare neagra. Peisajele si maretia valurilor te vor lasa fara cuvinte.
Photo Playa Jardin

Photo Playa Jardin

 • Playa de la Arena se afla in partea de vest a insulei Tenerife. Este compusa din roca vulcanica si este un loc ideal pentru iubitorii de snorkelling sau scuba diving. Zona este absolut superba, cu roci inalte de 800 metri altitudine.

Nu pleca in vacanata nepregatit, citeste si despre Sfaturi utile in Vacanta Tenerife

Plaje Tenerife Spania

Photo Playa de la Arena

Photo Playa de la Arena

 • Playa de Las Vistas se afla in partea de sud a insulei. Este una din cele mai frumoase plaje, iar dimensiunile sale sunt generoase. Nisipul sau fin si facilitatile moderne pe care le ofera o fac renumita. Se pot practica si activitati nautice, sau activitati de divertisment. Este locul perfect pentru un apus romantic si de un farmec aparte.
Photo Playa de Las Vistas

Photo Playa de Las Vistas

 • Playa de Los Gigantes ofera un adevarat spectacol, versanti stancosi abrupti cand in valurile Atlanticului. Plaja este minuscula, iar in plina vara este foarte, foarte aglomerata. Ofera posibilitati de practicarea activitatilor nautice sau a activitatilor de divertisment.
Photo Playa de Los Gigantes

Photo Playa de Los Gigantes

 • Playa San Juan este alcatuita din nisip auriu si nisip vulcanic de culoare neagra.

Mergi la un restaurant cu specific si incearca vestita paella, avem pentru tine Top 10 restaurante recomandate Tenerife.

 •  Playa de las Gaviotas se afla la baza muntelui si este o plaja micuta cu nisip negru, dar extrem de pitoreasca.
Photo Playa de las Gaviotas

Photo Playa de las Gaviotas

 • Playa de las Americas este cea mai renumita si cea mai aglomerata plaja din Tenerife. Este recunoscuta pentru nisipul sau negru si pentru viata de noapte vibranta. Apa se adanceste treptat fiind potrivita pentru familiile cu copii.
Photo Playa de las Americas

Photo Playa de las Americas

 • Playa El Duque se bucura de o nuanta turcoaz incredibila a apei si de facilitati moderne. Se afla in sudul insulei si abunda de hoteluri, restaurante, baruri, magazine de lux.
Photo Playa El Duque

Photo Playa El Duque

 • Playa de Las Galletas se gaseste in partea de sud a insulei fiind proponderent alcatuita din nisip grosier. Este ideala pentru iubitorii de scufundari si de liniste.

Vacanta Tenerife Spania

Photo Playa de Las Galletas

Photo Playa de Las Galletas

 • Playa Fanabe este situata in sudul insulei Tenerife si detine facilitati moderne. Este una din cele mai bune plaje din Tenerife si este apreciata pentru nisipul fin si apa curata, fiind premiata cu Steagul Albatru.
Photo Playa Fanabe

Photo Playa Fanabe

 • Playa El Bullullo este o plaja mai ascunsa, dar privelistea iti topeste inima. Nisipul negru este contrastat de spuma valurilor care se sparg in rocile vulcanice. Este o plaja ideala pentru iubitorii de surf.
Beach el Bollullo black brown sand and aqua water near Puerto de la Cruz

Playa El Bullullo

 • Piscinele naturale de la Garachico, nu sunt plaje, ci piscine naturale formate aproape de tarm, pe care valurile inspumate ale Atlanticului le indunda. Acestea sunt spectaculoase si unice, avand diferite adancimi.
Photo Piscinele naturale de la Garachico

Photo Piscinele naturale de la Garachico

Oriunde te vei relaxa in vacanta ta in Tenerife, plaja iti va oferi facilitati moderne, iar briza, peisajul sublim te vor face sa te simti rasfatat. Vacanta Tenerife pune accent pe plajele sale superbe. Un Sejur Tenerife de 7 zile nu iti va fi suficient pentru a descoperii toate plajele sale minunate si toate surprizele sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.