Excursii optionale Hurghada

Excursii optionale in Hurghada

Excursie optionala Jeep Safari

Veti fi preluati de la hotel de catre asistentul de grup, grupul se deplaseaza la iesire din Hurghada, in locul special amenajat pentru plecarea in Safari. Aventura incepe prin echiparea persoanelor participante cu casca, ochelari de protectie, casca si manusi, se face o scurta prezentare a atv-ului si a modului de functionare, cine nu stie sa mearga va fi insotit de un instructor.

vacanta hurghada egipt

Vezi ofertele noastre de vacanta in Hurghada Egipt

Programul include: plimbare cu buggy si atv aprox. o ora, deplasarea cu jepp-uri in desert si vizita in satul de beduini, masa cu autoservire, spectacol traditional o ora. excursie optionala hurghada

Tarif 60 dolari/persoana

Excursie optionala Luxor

Durata excursiei optionale la Luxor  4 ore+drumul, tarif 85 dolari/persoana, plecare la 5 dimineata, program vizita 9-13, retur ora 17:00. Valea Regilor (63 morminte, sarcofage, Templu Regina Hatshepsut).
Transportul se face cu autocare cu aer conditionat, internet wi-fi.

Excursie optionala la Cairo

Durata excursiei optionale in Cairo 7 ore+drumul. Plecarea este  la ora 1:30 dimineata, retur ora 22:00. (vizita la piramide, Sfinx, Muzeul de egiptologie din Cairo, Piaţa Tahrir (revoluţie). Transportul se face cu autocare cu aer conditionat, internet wi-fi.piramidy_giza

Tarif  100 dolari/persoana,

Excursie optionala croaziera la Paradise Island

Veți merge 30 min cu vaporul spre Mahmya, insula paradisiacă. In timpul croazierei puteti vedea delfinii jucându-se în apă sau chiar însoțind vaporul.
Veti avea timp pentru snorkeling și explorarea recifului de corali din apropierea țărmului precum si pentru plaja (3 ore).
Întoarcerea la Hurghada se face după-amiază.

Tarif 40 dolari/persoana

Excursii optionale Hurghada

Cauti o vacanta in Hurghada?  Descopera cele mai bune tarife de vacanta in Hurghada

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.