Excursii optionale Costa Brava Spania

Excursie optionala Barcelonaexcursie optionala barcelona

Situata la sud de Costa Brava & Maresme, unde se poate ajunge atat cu excursie organizata cat si individual cu trenuletul de coasta, pana in Piata Catalunya. Trenurile circula la intervale regulate iar voiajul dureaza 35 – 45 minute din Calella, Malgrat de Mar, Santa Susana si cca. 60 minute din Lloret de Mar (se ia trenul din Blanes, unde se poate ajunge cu autobuzul local).

Capitala Catalunyei, Barcelona, unul din cele mai fermecatoare orase europene, incantatoare  prin tot ce are. Marile atractii sunt Catedrala Sagrada Familia, Parcul Guell, La Rambla (principala artera pietonala a Barcelonei, loc de intalnire a numerosi artisti ambulanti), portul cu statuia lui Cristofor Columb, Stadionul Olimpic, Acvariul, Cartierul Gotic etc. Autobuzele turistice din Barcelona (“hop on” – “hop off”) cuprind in traseu toate obiectivele turistice.

Excursie optionala in ANDORA

Excursi a optionala in andora este o zi plina cu autocarul in unul din cele mai atractive state independente – Principatul de Andora, situat in inima Muntilor Pirinei. Peisaje magnifice si ocazie de cumparaturi la preturi tax – free. Nu uitati pasaportul!

Excursie optionala la MONTSERRATexcursii optionale costa brava

Excursia optionala la impresionanta Manastire Montserrat, centrul spiritual si cultural al Catalunyei, situata pe muntele sfant, in mijlocul unui peisaj magnific. Se poate vedea Morenetta (Madona Neagra) si asculta cel mai vechi cor de baieti din Europa.

Excursie optionala LA SIESTA

O seara spaniola memorabila petrecuta intr-o “ferma” tipic catalana (masia) din Santa Susana. Spectacol de flamenco de exceptie si o cina catalana cu sampanie, sangria, vin si bauturi soft.

Excursie optionala in Insulele  Medas

O calatorie relaxanta si incantatoare cu catamaranul de-a lungul coastei, apoi pana in Insulele Medas, unde se spune ca s-ar afla cele mai limpezi ape din Mediterana. Voiajul ofera privelisti deosebite cu pesteri ascunse in stanci, plaje salbatice, sate traditionale etc. Prin hublourile vaporasului de sub punte se poate admira impresionanta fauna si flora marina.

Excursii optionale Costa Brava, Spania

Hoteluri Costa Brava. Tarife excelente pentru Costa Brava

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.