Cat am castigat in vara 2014 ?

Cat am castigat in vara 2014 ?

Stii cat am castigat in vara lui 2014 ?

In turism vara este perioada de varf, in acest anotimp se vand cele mai multe vacante.

Anul 2014 a fost anul cel mai profitabil financiar pentru agentia noastra in cei 8 ani de activitate.

 

De ce am avut aceste rezultate deosebite ?

La sfarsitul lunii mai 2014 am finalizat de creat noul site www.tomistravel.ro. Site-ul, datorita noi interfete si motorului de cautare, ne-a sprijinit foarte mult in promovarea vacantelor.

 

Am avut o vara cu adevarat torida de oferte pe site:  Dependent72, Last Minute, Oferta Saptamanii, Taxe gratuite, Oferta speciala, pentru toate destinatiile, cu avionul, autocarul sau individual.

 

Una dintre cele mai dorite oferte de vacanta au fost si raman Programele de seniori. Noutatile pentru acest an fiind programul pentru destinatia Franta Italia Elvetia, cu prima plecare pe 02 octombrie si Programul de seniori Madrid si Barcelona.

 

Navigand in motorul de cautare puteti descoperi croaziere pentru perioada 2014-2015 si pachete de vacanta pe destinatia Cuba.

 

Am avut turistii ce au mers in destinatii precum : Republica Dominicana, croaziere, Grecia, Turcia, Spania, Egipt, Tunisia, Bulgaria si multe alte destinatii.

 

Am primit marturii din partea clientilor fideli si a clientilor noi incantati de serviciile turistice oferite. Le multumim si pe aceasta cale pentru increderea acordata.

 

Datorita site-ului www.nisipuriledeaur.com am dus ideea de rezervare la un alt nivel , acum poti rezerva o camera in statiunea Nisipurile de Aur cu anulare gratuita. Acest fapt ne-a pus in competitie directa cu cele mai importante sisteme de rezervari de pe mapamond.

 

In momentul de fata pentru sfarsitul sezonului avem oferte Plateste 1 si merg 2 persoane pe destinatii cu autocar in Grecia.

 

Incepand cu data de 25 mai 2014 am lansat campania umanitara : “Am donat 1 Euro” pentru ajutorarea unor copii cu anumite probleme de sanatate, ONG-uri si asociatii sportive. Au fost turisti care au actionat in acest sens, alegand dintre proiectele propuse.

 

2 thoughts on “Cat am castigat in vara 2014 ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.