Aparthotel St. Ivan Rilski Ski & Spa , Bansko Ski, Bulgaria

Aparthotel St. Ivan Rilski Ski & Spa, Bansko Ski, Bulgaria

Aparthotel St. Ivan Rilski Ski & Spa este un complex rezidential si de vacanta pentru toate sezoanele, oferind unitati de cazare mari si functionale. Tariful include acces gratuit la piscina, baia de aburi, sauna si sala de fitness, precum si transfer gratuit la telegondola.

 

Aparthotel St. Ivan Rilski Ski & Spa oate camerele de la Aparthotel St. Ivan Rilski Ski & Spa 4* sunt amenajate cu gust, cu mocheta de culoare deschisa si mobilier din lemn de culoare inchisa. De asemenea, in fiecare camera exista acces gratuit la internet. Aparthotel St. Ivan Rilski Ski & Spa 4* este amplasat in cadrul unei proprietatii de 13.000 m2 si ofera numeroase servicii suplimentare, printre care un centru medical si o gradinita. Centrul sportiv si de sanatate are o suprafata de 1.000 m2 si include un centru spa de lux si o piscina interioara iluminata natural, cu o zona mare de relaxare.

 

Aveti la dispozitie 2 restaurante diferite, inclusiv o mehana sau un restaurant traditional bulgaresc, precum si un bar in hol. Oraselul Bansko se afla putin mai jos de Aparthotel St. Ivan Rilski Ski & Spa 4*, la doar 15 minute de mers pe jos. Sofia, capitala Bulgariei, este la 160 km, iar granita cu Grecia este la 54 km distanta.

 

Localizare

Aparthotel St. Ivan Rilski Ski & Spa se afla in Bansko, la doar 5 minute de mers cu masina de cel mai apropiat telescaun.

 

 

Gratuit ai asistenta turistica in limba romana care se ocupa de toate problemele tale la destinatie.
Pentru rezervari ne poti contacta aici

 

Facilitati hotel

Aparthotel St. Ivan Rilski Ski & Spa ofera turistilor sai room service, restaurant, bar, meniuri cu diete speciale (la cerere), restaurant (a la carte), mic dejun in camera, gradina, inchiriere echipament de schi (la unitatea de cazare), inchirieri auto, terasa la soare, depozit schiuri, scoala de schi, terasa, facilitati VIP in camera, fax/copiator, sali de conferinta si petreceri, serviciu de calcatorie, curatatorie chimica, , camera de bagaje, receptie deschisa nonstop, lustruire pantofi, serviciu de concierge, curatatorie chimica

 

 

Vezi ofertele de vacanta pentruAparthotel St. Ivan Rilski Ski & Spa, Bansko Ski, Bulgaria

 

Facilitati camere

Camerele de la Aparthotel St. Ivan Rilski Ski & Spa ofera seif, mini-market propriu, fumatul interzis in toate spatiile publice si private, incalzire, lift, camere pentru nefumatori, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa.

&nbsp

 

Nu uita, la cazare locurile sunt limitate

 

Activitati/ Divertisment

Pentru petrecerea timpului hotelul ofera club pentru copii, teren de joaca pentru copii, camera de jocuri, inchirieri biciclete, piscina interioara (deschisa tot anul), baie turceasca/baie de aburi, masaj, sauna, sala de fitness, solar, spa ?i centru de wellness.

 

   

Internet:
Gratuit! Internet wireless este disponibil in intregul hotel si este gratuit.
Parcare:
Este posibila parcarea privata la proprietate (este necesara rezervare) si costa 5 EUR pe zi.

 

 

Descopera frumusetea destinatiei Bansko Ski intr-un sejur de 7 nopti/ 8 zile
 

Vezi oferteAparthotel St. Ivan Rilski Ski & Spa, Bansko Ski, Bulgaria

Iti reamintim, ai 2 pasi pentru a da startul vacantei tale

 

Vezi tarifeAparthotel St. Ivan Rilski Ski & Spa, Bansko Ski, Bulgaria

Rezerva acum pentru a putea pleca in vacanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.