Alerg pe Transfagarasan la Transmaraton 2015

In perioada 19-20 septembrie am sa fiu pe Transfagarasan pentru a alerga la Transmaraton 2015.

 

Voi alerga 22 km un semimaraton in zona cea mai dura a soselei Transfagarasan . Diferenta de nivel dintre start si finish este de 1000m .  Linia de start a competitiei este la Cabana Balea Cascada si finalul la Cabana Capra

 

In aceasta cursa nebuna am de urcat in alergare 13 km incontinu, ajungand la altitudinea de 2054 m . Am inteles ca nici caprele negre nu se incumeta pana la aceasta altitudine.

 

Pe parcursul a 51 de zile voi posta aici informatii despre pregatirea acestei curse si binenteles ceea ce este cel mai important voi vorbi ce anume ma motiveaza sa alerg in cea mai grea cursa din Europa si a treia din lume.

 

Alerg pentru 2 cauze:

 

Alerg pentru Autism Marea Neagra – Copiii cu autism se pot integra in societate daca se lucreaza cu ei. Noi ca societate putem sa-i integram si sa ne implicam ca poate intr-o zi o sa fie langa noi un copil, un adult cu autism la o alergare de dimineata sau la coada la KFC.

 

Padurea Copiilor – Pentru fiecare nou nascut din Romania se planteaza un copac in Romania si timp de 10 ani este urmarit pentru a se dezvolta, totul din fonduri private. Acum fiecare ne putem planta propriul copac care sa ne dea oxigenul necesar zilnic. Plantarea unui puiet si intretinerea acestuia 10 ani inseamna 90 ron.
 
 

Vreau sa particip la inverzirea Romaniei.

Prima donatie – Pensiunea Tara – Managerul pensiunii a fost extrem de incantat de proiectul pentru care alerg si a contribuit cu bucurie la impadurirea Romaniei. .

A doua donatie – Iulian Vitcu – Partener Telekom pe partea de business. Incepand de cateva zile a inceput sa alerge alaturi de mine la antrenamente.

 

Descriere cursa

 


Cursa Transmaraton – Transfagarasan de tomis-travel

 

Antrenament 04 august – 8 km

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.