Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Bodrum |Vacanta Bodrum |Sejur Turcia

15 Cele mai bune hoteluri din Bodrum

Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Bodrum te va ajuta sa gasesti cea mai buna varianta pentru vacanta ta ideala in Bodrum.

Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Bodrum

Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Bodrum

Oferta pentru o vacanta in Bodrum este diversificata. Orice hotel din statiunea Bodrum este capabil sa satisfaca orice cerinta si cu siguranta vor oferii servicii de inalta calitate. Turcii exceleaza la capitolul servicii, resorturile din Vacanta Bodrum oferind activitati de divertisment pentru adulti cat si pentru copii, activitati sportive, activitati nautice, piscine imense, restaurante, facilitati pentru copii, centre spa, toate pentru o vacanta Bodrum de neuitat si din care sa nu lipseasca nimic.

Vrei o vacanta reusita, nu uita de obiectivele turistice: Obiective turistice Bodrum

Bodrum este alegerea perfecta pentru cei care vor sa se relaxeze in exlusivistele hoteluri de 5 stele din Bodrum. Cu siguranta un sejur Bodrum de 7/14 zile iti va incarca bateriile.

Vezi oferta hotelurilor din Statiunea Bodrum

Top-ul celor mai bune 15 hoteluri Bodrum

Iata cele mai bune 15 hoteluri din Bodrum recomandate de noi:

 1. Hotel Sirene Luxury –>4.5 nota Tripadvisor

Se afla pe plaja, la aproximativ 5 km de faimosul port Yalikavak, dispune de: restaurante, baruri, piscine dintre care una infinity, centru spa cu 20 de camere de tratament (baie turceasca, camera cu sare, bio-sauna, sauna rustica, baie de aburi). De asemenea, ofera facilitati pentru copii, activitati de divertisment, internet Wi-Fi.

Photo Hotel Sirene Luxury

Photo Hotel Sirene Luxury

 1. Hotel Lujo Bodrum –> 4.5 nota Tripadvisor

Acesta se afla pe plaja, in Guvercinlik, dispune de: 3 plaje private, 4 piscine in aer liber si un parc acvatic. De asemenea, ofera restaurante, baruri, centru spa, facilitati pentru sporturi nautice, dar si ciclism, pescuit. Ofera activitati de divertisment.

Photo Hotel Lujo Bodrum

Photo Hotel Lujo Bodrum

 1. Hotel Kempinski Barbaros Bay –> 4.5 nota Tripadvisor

Hotelul se afla pe plaja si ofera vedere la golful Gokova. Acesta dispune de: restaurante, piscine, centru spa cu tratamente specifice estului Asiei. Activitati de divertisment, activitati nautice (windsurf, catamaran, wakeboarding, water ski, sailing si parasailing).

Nu exista turcia fara All Inclusive, citeste si Hoteluri All Inclusive Bodrum

Photo Hotel Kempinski Barbaros Bay

Photo Hotel Kempinski Barbaros Bay

 1. Resort Swissotel Bodrum Beach –> 4.5 nota Tripadvisor

Se afla pe malul Marii Egee, respectiv in Turgutreis si ofera turistilor sai: restaurante, baruri, piscine (interioare/exterioare). Ofera centru spa, activitati de divertisment, activitati sportive.

Photo Resort Swissotel Bodrum Beach

Photo Resort Swissotel Bodrum Beach

 1. Hotels The Bodrum By Paramount –> 4.5 nota Tripadvisor

Se afla in golful Torba, si ofera turistilor sai: restaurante cu preparate turcesti, italienesti, asiatice şi internationale, piscine, baruri. De asemenea, centru spa, activitati de divertisment, facilitati pentru copii.

Oferta Vacanta Bodrum iti ofera tot, citeste si Hoteluri Ultra All Inclusive Bodrum

Hoteluri pentru Vacanta Bodrum

Photo Hotels The Bodrum By Paramount

Photo Hotels The Bodrum By Paramount

 1. Hotel Rixos Premium Bodrum –> 4.5 nota Tripadvisor
Photo Hotel Rixos Premium Bodrum

Photo Hotel Rixos Premium Bodrum

Se afla pe plaja, respectiv in Torba, oferind turistilor sai: un restaurant principal, 7 restaurante a la carte, baruri. De asemnea, centru spa, piscine, internet Wi-Fi, activitati de divertisment, activitati nautice.

 1. Hotel Titanic Deluxe Bodrum –> 4.5 nota Tripadvisor

Acest hotel ofera 550 de camere exclusiviste, piscine (interioare/exterioare), restaurant principal, restaurant A la Carte. Aqua Park, centru spa (baie cu aburi, masaj, jacuzzi, sala de fitness, sauna), activitati de divertisment.

Photo Hotel Titanic Deluxe Bodrum

Photo Hotel Titanic Deluxe Bodrum

 1. Hotel Voyage Bodrum –> 4.5 nota Tripadvisor

Hotelul ofera piscina exterioara, baruri, restaurante, centru spa (fitness, baie turceasca, sauna), activitati de divertisment, activitati pentru copii.

Photo Hotel Voyage Bodrum

Photo Hotel Voyage Bodrum

 1. Hotel Xanadu Island –> 4.5 nota Tripadvisor

Hotelul dispune de restaurante (principal, A la Carte), 8 baruri, 2 piscine exterioare, o piscina interioara, centru spa, facilitatii pentru copii. Activitati de divertisment, activitati sportive, activitati nautice.

Photo Hotel Xanadu Island

Photo Hotel Xanadu Island

 1. Hotel La Blanche Island Bodrum –> 4.5 nota Tripadvisor

Se afla pe malul marii si ofera turistilor sai: restaurant principal, 6 restaurante a la carte, 7 baruri, 2 piscine exterioare, una interioara. Ofera si centru spa, internet Wi-Fi, activitati de divertisment, activitati sportive.

Photo Hotel La Blanche Island Bodrum

Photo Hotel La Blanche Island Bodrum

 1. Hotel Voyage Torba –> 4.5 nota Tripadvisor

Se afla pozitionat intr-o zona de palmieri, eucalypt si maslini, ofera turistilor sai: 2 restaurante principale, 8 restaurante à la carte, 3 baruri, piscine private. Centru spa, activitati de divertisment, activitati sportive.

Calitatea serviciilor se regaseste si in:

Photo Hotel Voyage Torba

Photo Hotel Voyage Torba

 1. Hotel The Marmara –> 4.5 nota Tripadvisor

Se afla aproape de Castelul Bodrum. Ofera restaurant principal si a la carte, piscina exterioara, centru spa, activitati de divertisment. Este un hotel Adults Only.

Nu uita de terasele tipic turcesti, 10 restaurante recomandate Bodrum

Photo Hotel The Marmara

Photo Hotel The Marmara

 1. Hotel Voyage Turkbuku –> 4.5 nota Tripadvisor

Hotelul ofera oaspetilor sai: piscina, restaurant, centru spa, activitati de divertisment, facilitati pentru copii, dar si activitati sportive.

Photo Hotel Voyage Turkbuku

Photo Hotel Voyage Turkbuku

 1. Hotel Hilton Bodrum Turkbuku –> 4 nota Tripadvisor

Hotelul ofera turistilor sai restaurant principal, 6 restaurante a la carte (turcesc, pescaresc, kebab, italian, mexican, mediteranean – la care se achita o taxa de rezervare), 10 baruri, 4 piscine exterioare, 2 piscine interioare, centru spa. Activitati de divertisment, activitati sportive, activitati nautice.

Photo Hotel Hilton Bodrum Turkbuku

Photo Hotel Hilton Bodrum Turkbuku

 1. Resort Hapimag Sea Garden –> 4 nota Tripadvisor

Acesta este incojurat de 3 golfuri din Marea Egee. Este un hotel Adults Only. Ofera restaurant principal, restaurant a la carte, 2 piscine exterioare, o pricina interioara, baruri. Centru spa, activitati de divertisment.

Photo Resort Hapimag Sea Garden

Photo Resort Hapimag Sea Garden

Indiferent de structura de cazare aleasa, Vacanta Bodrum este un intreg oferind toate facilitatile pentru o vacanta asa cum ai visat. Vacanta Bodrum este mai mult decat o vacanta All Inclusive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.