primele-35-de-hoteluri-din-bansko

Cele mai bune 35 de hoteluri de vacanta la ski in Bansko, Bulgaria

Cele mai bune 35 de hoteluri din Bansko recomandate de Tripadvisor

Tripadvisor este recunoscut cel mai mare sistem de comentarii hoteliere din lume. Are un sistem propriu de contorizare si verificare a comentariilor turistilor, astfel incat recomandarile Tripadvisor sunt de luat in seama . Vacanta-Hoteluri-Bansko-ski-cele-mai-bune-hoteluri

Tripadvisor are mai multe indicatoare pentru a prezenta calitatea unui hotel . Unul din indicatorii oferiti de Tripadvisor este clasamentul hotelurilor dintr-o anumita statiune turistica, in cazul nostru statiunea Bansko, Bulgaria.

In acest clasament nu se tine cont de numarul de stele al hotelului. Conteaza doar calitatea serviciilor oferite si de asteptarile clientului fata de respectiva locatie.

Insa primele 3 locuri sunt ocupate de hoteluri de 5* din statiunea Bansko.

Pentru a descoperi mai usor pozitia hotelurilor din statiunea Bansko, Bulgaria am creat o harta cu amplasarea hotelurilor din statiunea Bansko.

Pentru a va alege hotelul si a vedea tarifele apasati pe numele hotelului si puteti vedea tariful pentru perioada dorita.

Cele mai bune 35 de hoteluri din Bansko recomandate de Tripadvisor

1) Hotel Kempinski Grand Arena 5*

2) Hotel Premier Luxury Mountain Resort 5*

3) Hotel Pirin River Ski & Spa 5*

4) Hotel Saint George Palace 4*

5) Apart Hotel Regnum Bansko & Spa 5*

6) Apart Hotel Lucky Bansko 5*

7) Hotel Lion Bansko 4*

8) Hotel Avalon

9) Hotel MPM Sport Bansko 4*

10) Hotel Rahoff 3*

11) Elegant Hotel

12) Hotel St. Ivan Rilski SPA & Apartments 4*

13) Hotel Strazhite 4*

14) Predela 2 Apartments

16) Hotel Mura 3*

17) Elegant Lux Hotel

18) Aparthotel Casa Karina & Spa 4*

19) Hotel Park Gardenia 4*

20) Hotel MPM Guinness Bansko 4*

22) Hotel Astera Bansko & Spa 4*

24) Hotel Bansko Royal Towers Apartments 2*

25) Hotel Tanne 4*

26) Vihren Palace Ski & Spa Resort 4*

28) Hotel Chateau Bansko 4*

32) Hotel Alex

34) Hotel Glazne 4*

35) Grand Royale Hotel & Spa 4*

In primele rezultate sunt patru hoteluri de 5* din Bansko. Asta inseamna ca oamenii cauta hoteluri scumpe. Primul hotel din Bansko de 4* in acest clasament nu este aproape de partia de ski insa asigura transfer gratuit la partie. Oaspetii se uita in mod deosebit la serviciile oferite de hotel mai mult decat la amplasament, tinand cont ca hotelul nu este situat in centrul statiunii.

Primul hotel de 3* din Bansko este situat pe pozitia 10. In primele 35 de pozitii sunt doua hoteluri de 3*, Hotel Mura si Hotel Rahoff. Aceste hoteluri ar trebui sa atraga atentia celor ce isi doresc o vacanta ceva mai ieftina, dar cu servicii bune de cazare.

Restul de 29 de hoteluri sunt de 4*. Pana la pozitia 20 hotelurile de 4* sunt aproape de partia de ski si telegondola. Concluzia este ca cei cazati aici sunt interesati in primul rand de ski si apoi de celelalte servicii oferite de hotel. Locatiile situate intre locurile 20-35 sunt hoteluri situate in zona centrala a statiunii Bansko, pe malul raului Glazne, iar cateva hoteluri sunt foarte aproape  de partia de ski.

Pentru a vedea cat mai multe informatii despre statiunea Bansko am gandit un alt articol.

Cele 6 criterii care definesc calitatea unui hotel urmarit de Tripadvisor sunt :

  • Calitatea somnului
  • Amplasament
  • Camera
  • Servicii
  • Pret
  • Curatenieprimele-35-de-hoteluri-din-bansko

Indicatorul calitatea somnului se refera la cat de confortabil este patul in care dormiti, zgomotele din jur  si cat de profund este somnul.

Amplasament – cu cat este mai aproape hotelul de centrul statiunii in cazul nostru de telegondola si baza partiei de ski locatia este mai buna.  Hotelurile care nu sunt aproape de partia de ski din Bansko, rezolva aceasta provocare cu transfer gratuit din 15 in 15 minute. Chiar si hotelurile care se afla aproape de partia de ski asigura acest transfer, considerandu-se ca e dificil sa cari dupa tine : schiuri, bete si clapari.

Camera – mobilierul din camera, serviciile oferite gen  seif, marime televizor, programe TV, suprafata camerei toate influentand nota finala pentru acest indicator.

Servicii – este important pe langa faptul de a avea o varietate cat mai larga de servicii oferite de hotel conteaza si calitatea acestor servicii. E important sa existe piscina interioara, dar ar trebui sa fie incalzita la o anumita temperatura. Deasemeni e bine sa existe o sauna, jacuzzi, dar acestea sa fie functionale si sa se poata folosi de catre turisti. Personalul hotelului si amabilitatea acestuia influenteaza foarte mult acest indicator hotelier.

Pret – raportul pret calitate este intr-adevar un element important. Insa observand ca primele 3 hoteluri sunt locatii dintre cele mai scumpe inseamna ca turistii sunt dispusi sa plateasca sume mari pentru un hotel de calitate. Vezi

Curatenia este indicatorul numarul 6, acesta avand o importanta foarte mare in confortul unui turist. O camera curata, o baie curata, mirosurile existente in hotel dau nota finala oricarui hotel.

Hotelurile din Bansko au urmatoarele mari avantaje.

1) Partia de ski este in centrul statiunii si se poate ajunge usor la ea.

2) Preturile de cazare la hotelurile din Bansko sunt mici in comparatie cu tarifele de pe alte destinatii de ski precum: Austria, Franta si Italia.

3) Hotelierii bulgari reusesc sa ofere conditii bune de cazare si servicii de calitate. Aproape fiecare hotel are piscina interioara, transfer la partia de ski, sauna si jacuzzi.

4) Se poate ajunge usor in statiunea Bansko. O mare parte din teritoriul bulgar este strabatut de autostrazi si in maxim 8-9 ore esti in Bansko cu plecare din Bucuresti.

5) Partiile de schi din Bansko au o lungime de peste 75 km, fiind impartite in partii pentru incepatori, avansati si experti. Tunurile de zapada, teleschiurile, telecabina, telescaunele, toata infrastructura este noua si bine intretinuta astfel incat sunt conditii foarte bune pe tot sezonul de iarna.

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.