Statiunea si plaja Kamari din Santorini

Statiunile si plajele din Perissa si Kamari

Perissa si Kamari sunt printre cele mai cautate plaje din insula Santorini. Unicitatea acestor statiuni si plaje consta in cateva aspecte care nu le regasiti nicaieri inclusiv in Santorini

Statiunile si plajele din Perissa si Kamari

Elementul principal este accesul usor la plaja. Plajele din Santorini sunt greu accesibile sau nu exista. O plaja superba , dar greu accesibila este Plaja Akrotiri cu nisip rosu.

Cele 2 plaje Perissa si Kamari surprind in primul rand prin culoarea neagra a nisipului. Acest nisip s-a creat datorita eruptiei vulcanice ce a dus pana la desprinderea de Insula Santorini a vulcanului ce a erupt in jurul anului 190 i. Hr.

Coloritul exotic al plajelor din Perissa si Kamari atrag mereu curiosi sa incerce un bronz pe o plaja de culoare neagra. In perioada sezonului de vara este recomandat sa aveti papuci in picioare, pentru ca nisip devine extrem de fierbinte si iti poate arde talpile.

O mare parte din hotelurile din Kamari sunt amplasate chiar pe plaja statiunii. In Kamari si Perissa de-a lungul plajei se afla o strada pietonala plina de magazine si restaurante, taverne ce incearca sa te convinga sa le treci pragul.

Gasesti aici meniuri pentru 2 persoana chiar si la 20 euro/ familie. Pe timpul zilei daca vrei sa ai acces la plaja trebuie sa platesti sezlongul si umbrela. Costul inchirierii unui sezlong si o umbrela 7-10 euro, in care ai inclus si un cocktail din partea casei.

statiunea-kamari-santorini-grecia

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *