Revelion-Bansko-2017

Revelion Bansko 2017| Vacanta ski Bansko| Cazare Bansko, Bulgaria

Un revelion in Bansko, Bulgaria reprezinta o vacanta de basm pentru oricine merge impreuna cu familia sau prietenii.

Statiunea Bansko de Revelion este frumos impodobita cu globuri si ornamente. Primaria din Bansko este atenta si ospitaliera cu toti turistii ce ajung in statiune. Este cunoscut faptul ca odata cu venirea iernii si a zapezii, bulgarii  ies cu utilajele de dezapezire si circula 24h/24h  pentru a indeparta zapada de pe carosabil, pentru a se circula fluent. Cele 8 utilaje ce le are Primaria din Bansko reusesc sa acopere fara nici o problema intreaga statiune.

Revelion Bansko 2017 | Vacanta Ski Bansko

O mare parte din hotelurile din Bansko ofera masa festiva obligatorie de Revelion. Pe site-ul www.tomistravel.ro/bansko.html veti gasi la fiecare hotel la sectiunea Tariful include daca masa festiva de revelion este inclusa in pachetul de servicii.

Un procent de 15% din hoteluri propun turistilor o masa festiva optionala de Revelion , iar un procent de 10 % nu organizeazaPreparate culinare Bansko Revelion-bulgaria masa festiva de Revelion. Acestea din urma sunt vile sau pensiuni ce nu pot oferi servicii de masa. In statiunea Bansko sunt multe restaurante si baruri in care puteti petrece noaptea de revelion, avand preparate gastronomice si muzica live, iar petrecerea tine pana la primele ore ale dimineti.

Pentru cei pasionati de ski am creat povestea partiilor de ski din Bansko.

Un Revelion in Bansko la unul din hotelurile din oferta noastra este o alegere buna pentru ca astfel va puteti retrage oricand in camera si nu este nevoie sa iesiti din hotel iarna pentru a va duce intr-un restaurant pentru a petrece. In cazul in care plecati cu copii, ii aveti mai usor sub supraveghere. Hotelurile care ofera masa festiva de revelion au inclus si meniu pentru copii.

Hotelurile ce ofera masa festiva de revelion in Bansko sunt de 2,3,4 si 5 stele.

Pentru a putea alege o locatie excelenta de vacanta vezi care sunt cele mai bune hoteluri din Bansko.

Masa festiva de Revelion in Bansko.

Pretul unei cine de Revelion in Bansko, de exemplu la Hotel Kempinski, este de 120 euro/adult sau Hotel Pirin Golf Holiday 184 euro/adult in timp ce la Hotel Friends 3* este de 40 euro/adult. Pretul mediu al unei cine festive de revelion in Bansko se incadreaza intre 60-80 euro/ adult. Taxa unui Masa Revelion Banskomeniu de copil este 50% din pretul unui meniu de adult.

Masa festiva de revelion este organizata in restaurantul principal si sunt hoteluri care ofera 2 variante de masa :

1) in restaurantul principal

2) zona de lobby bar

Pentru a intelege pozitia exacta a hotelurilor din Bansko am creat o harta cu amplasarea acestora, numarul de stele, nota data de Tripadvisor si punctele forte ale fiecarui hotel.

Daca in restaurantul principal este muzica live, atunci in zona de lobby este DJ sau invers. Ideea este de a acoperi toate dorintele muzicale ale turistilor. Daca e muzica live inseamna ca o sa fie un cantaret bulgar care va interpreta diverse piese muzicale si cateva momente dansuri specifice traditionale din Bulgaria. Iar cei care nu cauta acest gen de spectacol pot sta in lobby unde este muzica internationala.

Preparatele ce se gatesc in seara de Revelion sunt din bucataria internationala si 1-2 preparate din bucataria bulgara.

Pentru a ajunge usor si fara probleme am punctat pozitia benzinariilor OMV din Bulgaria

O vacanta de revelion in Bansko poate crea amintiri placute si experiente unice de neuitat petrecute alaturi de cei dragi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.