Plaje Antalya. Plaje cu nisip fin

Plaje Antalya. 10 cele mai bune plaje din Antalya

Antalya este una dintre cele mai cautate destinatii de vacanta de catre romani. Plajele din Antalya sunt diferite din punctul  de vedere al nisipului. Gasim plaje cu pietris, cu nisip fin si combinatie de plaje cu nisip fin si pietris.  Pentru a alege o vacanta reusita in Antalya trebuie sa cauti locatia de vacanta in functie de plajele  din Antalya.

 

De ce aleg turistii romani o vacanta in Antalya ?

Unul din principalele motive sunt plajele din Antalya.  Gasim plaje superbe cu apa cristalina, intrare lina in apa. Locatiile de vacanta din Antalya ofera conditii excelente de vacanta. Tinand cont de acest element, multe dintre hoteluri au propriile lor plaje private.

Toate aceste portiuni de plaje private se bucura de anumite facilitati. Pe plaja sau in apropierea plajei fiecare hotel ofera un beach bar unde bauturile si preparatele gastronomice sunt gratuite. Aceste beach baruri sunt deschise in intervalul 09-18 in fiecare zi pe intreg sezonul de vara.

Catre Antalya in fiecare saptamana in sezonul de vara sunt zboruri directe din  Arad, Timisoara, Cluj, Iasi, Targu Mures, Bucuresti

PLAJE ANTALYA

Zona turistica Antalya se imparte in 5 mari statiuni turistice :  Kemer, Lara , Belek, Side si Alanya

Aceste 5 mari statiuni turistice sunt insotite de statiuni turistice mai mici.

Plaje Antalya Statiunea Kemer

Plaje Antalya Statiunea Kemer

 

 

 

Statiunea Kemer se afla la poalele muntilor Taurus.  In aceasta zona gasim plaje in

principal salbatice pentru ca plajele in aceasta zona sunt cu pietricele.  Aproape de statiunea Kemer  gasim  Goynuk o statiune satelit unde avem o fasie de nisip  cu o latime de 10-12 m.
Zona turistica Kemer o recomandam pentru cei ce doresc in perioada sezonului de vara sa evite caldura si temperaturile foarte ridicate. Fiind aproape muntele de zona plajelor temperatura este redusa cu cateva grade.

Statiunea Lara este statiunea cea mai apropiata de orasul Antalya si de aeroportul Antalya. In maxim

Plaje Antalya Statiunea Lara Kundu

Plaje Antalya Statiunea Lara Kundu

20-30 de minute se face transferul de la aeroport la hotel . Statiunea Lara cu plajele din Antalya este una dintre cele mai cautate  statiuni datorita hotelurilor ce ofera servicii deosebite familiilor cu copii.
Plajele din Lara sunt dintre cele mai bune plaje cu nisip fin si late.  Nisipul fiind de un alb stralucitor. De-a lungul plajei descoperim eucalipti si pini ce dau un parfum unic si un farmec deosebit acestei plaje. Datorita hotelurilor foarte bune de vacanta din statiunea Lara, se intampla sa intalnesti vedete, persoane publice cazate la acelasi hotel ca si tine.

 

Statiunea si plajele din Antalya statiunea Belek

Plaje Antalya Statiunea Belek

Plaje Antalya Statiunea Belek

 

Belek o destinatie de lux cu hoteluri exclusiviste oferind centre spa ultra moderne, terenuri de golf ce se intind pe suprafete foarte mari .
Plajele din statiunea Belek sunt plaje cu nisip fin, iar aici multe hoteluri au plajele lor private. Intrarea se face lin in apa. Statiunea Belek este cautata de turistii ce isi doresc relaxare, plaje cu nisip fin si binenteles sa incerce o lovitura pe unul dintre terenurile de golf.

 

Plaje Antalya Statiunea Side

Plaje Antalya Statiunea Side

Statiunea Side si plajele din Side. Aici gasim multe plaje cu nisip fin si late. Plajele sunt despartite de

hoteluri printr-o sosea taie legatura hotelurilor cu plajele cu nisip fin. Fiecare hotel insa are un tunel pe sub sosea ce face legatura directa cu plaja. Intrarea in apa se face lin. In Side gasim unele dintre cele mai bune plaje de pe malul Marii Mediterane

 

Statiunea Alanya si plajele din Alanya
In Alanya gasim plaje cu nisip fin, aici multe hoteluri sunt de nivel mediu. Hotelurile de lux

Plaje Antalya Statiunea Alanya

Plaje Antalya Statiunea Alanya

spectaculoase le regasim in celelalte statiuni. Pentru cei ce isi doresc o vacanta cu un buget mai restrans cu masa tip all inclusive, Alanya este destinatia potrivita.

Incepand din 2018 sunt zboruri directe catre Alanya din Bucuresti. Distanta dintre aeroportul din Antalya si Alanya este de 3-4 ore de mers cu masina in functie de trafic, iar in perioada de vara tinand cont de aglomeratie , producea unele neplaceri turistilor.

 

 

Alegeti plaja in functie de cele mai bune 30 de hoteluri de vacanta din Antalya

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.