Un nou trend in turism

Un nou trend in prezentarea destinatiilor turistice .

Pentru a capta atentia turistilor pe anumite destinatii se incearca cat mai mult aducerea cat mai aproape de om a trairilor si senzatiilor din respectivele destinatii.

In ultimul timp a aparut un nou tip de filmare pentru a surprinde cat mai fidel destinatia in sine. Filmarea consta in faptul ca surprinde doar  imagine si sunet , fara a se interveni sau a se suprapune ceva pe deasupra filmarii.

Se surprinde plaja cu vantul , valurile ce lovesc tarmul fara a se pune muzica pe fundal, fara comentarii. Totul este lasat asa cum a fost filmat pentru a surprinde cat mai bine destinatia.
Un bun exemplu este filmul de mai jos cand este surprinsa insula Santorini, iar filmarea este facuta in statiunea Oia din nordul insulei Santorini. Este una dintre cele mai exclusiviste statiuni din Grecia. Peisajele ce le putem surprinde
in aceasta statiune sunt cu adevarat unice.

  

Din dorinta de a pune in evidenta cat mai bine destinatiile turistice de-a lungul timpului s-au incercat diverse modalitati de filmare cat mai spectaculoasa a destinatiilor turistice.

Filmarea destinatiei cu muzica greceasca pe fundal
Filmare si comentarii asupra obiectivelor vizitate,
Filmare cu punctarea anumitor obiective turistice importante

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *